Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Participă la un pub crawl prin cele mai populare cluburi și baruri din Malaga

Participă la un pub crawl prin cele mai populare cluburi și baruri din Malaga

6 Reviews

Costa del Sol / Spania

Durată: 5 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 20

Scurtă descriere:

Descoperă tot ce-i mai bun din viața de noapte din Malaga în acest tur de cinci ore la cele mai populare baruri și cluburi ale orașului. Întâlnește-te cu localnici și cu călători din toată lumea și bucură-te de trei baruri/cluburi, de discount-uri și de intrare cu acces prioritar la Sala Gold.

Repere:

  • Întâlnește călători din întreaga lume;
  • Primește discount-uri la băuturi la unele dintre cele mai bune baruri din Malaga;
  • Bucură-te de intrare la trei cluburi faimoase;
  • Experimentează vibranta viață de noapte din sudul Spaniei în compania unui ghid profesionist.

La ce să te aștepți:

Pregătește-te pentru dans în Malaga și descoperă tot ce e mai bun din vibranta scenă de noapte a orașului de pe litoral.

 

Întâlnește-ți ghidul la Malibu Beach Bar, la ora 23:45, timpul ideal pentru a începe o ieșire de noapte în Spania. Împreună cu grupul tău, rămâi la bar până la ora 00:30, până să mergi spre următorul. Alătură-te călătorilor din întreaga lume, în timp ce descoperi baruri chupitos (de shot-uri), tipicele baruri Malagueños și multe altele.

 

Sari peste coada de la intrare la unele dintre cele mai populare cluburi din oraș, ajutat de ghizi profesioniști. Ei te poartă prin noapte, ducându-te la ultimul club înainte de ora 03:00. Adesea, grupurile primesc discount-uri la băuturi sau primesc oferte de băuturi ieftine.

 

Adu-ți aminte să ai la tine aproximativ 20 sau 30 de euro pentru taxi, la finalul nopții. Turul include cinci băuturi gratuite, dar este recomandat să ai și ceva bani în plus.

Vezi și alte experiențe din Costa del Sol

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.