Acasa Travel Moods Relaxare Vacanță Spania: 4 hoteluri de lux pentru familie pe Costa del Sol

Travel Mood Relaxare

Vacanță Spania: 4 hoteluri de lux pentru familie pe Costa del Sol

Bucurați-vă de luxul autentic și de cele mai confortabile resorturi în vacanța în Spania alături de familie. Regiunea Costa del Sol abundă în variante de cazare extrem de atrăgătoare.

Vacanța în Spania cu copiii este o escapadă pe care o meritați cu toții.

Alegeți un resort de lux, care să vă satisfacă total nevoia de relaxare și care să le ofere celor mici nenumărate variante de a-și petrece timpul amuzant și cu folos, sub supravegherea atentă a profesioniștilor. Și nu uitați că în hotelurile exclusiviste din regiunea Costa del Sol nu doar cei mici sunt răsfățați – și adulții au parte de cele mai relaxante și antrenante activități.

HOTEL GRAN MELIA DON PEPE 5*

La Gran Melia Don Pepe, în inima regiunii Costa del Sol, chiar la poalele Sierra Blanca, ai găsit cazarea perfectă pentru vacanța în Spania alături de familie. Acest hotel ce combină luxul clasic cu un strop de avangardă este situat între munte și mare și este locul de unde puteți porni oricând să descoperiți multele lucruri pe care le are de oferit Marbella.

Dacă vă doriți suficient spațiu pentru intimitate, dar și un loc pe care să îl împărțiți relaxați cu cei mici, alegeți să vă cazați în Redlevel Family Suite, un apartament elegant cu două dormitoare și două băi, un lounge și terasă cu vedere către mare. Cei mici se simt răsfățați în kids clubul din acest hotel, pentru că pot participa la competiții, își pot exersa talentele în felurite ateliere, pot lua parte la petreceri și au la îndemână spectacole de teatru, vizionări de film, piscine, camere de jocuri și de un program de activități în aer liber, cu multe dintre ele în apă .

Review-uri / Tarife

 

HOTEL MARBELLA CLUB

Cu o istorie interesantă, cu vedere la mare și ascuns între grădini, Hotel Marbella Club este locul unde vrei să mergi în vacanță în Spania cu copiii pentru o experiență memorabilă.

Acest boutique hotel de lux sofisticat și discret oferă opțiuni de cazare pentru tot felul de grupuri: camere interconectate sau alăturate, apartamente, dar și vile cu 2, 3 sau 5 dormitoare vă vor face șederea aici deosebit de plăcută. Desigur, hotelul pune la dispoziția oaspeților un Kids Club la fel de select ca și restul facilităților de aici.

Cei mici se vor juca pe locurile unde alergau odinioară copiii lui Audrey Hepburn sau ai Ducelui de Windsor, în clubul de cinci mii de metri pătrați proiectat de compania Minimec, ce include un studio de dans, o cameră de muzică, bibliotecă, zone pentru artă și olărit, o pădure fermecată, o bucătărie și o zonă de divertisment. Și nici adulții nu vor duce lipsă de distracție, căci la Hotel Marbella Club sunt opțiuni interesante pentru toți.

Review-uri / Tarife

DON CARLOS LEISURE RESORT & SPA

Petreceți-vă vacanța în Spania pe plaja din Marbella, în acest resort ce oferă multiple variante de cazare pe Costa del Sol pentru familiile cu copii. Camerele superioare () ce comunică sunt largi, luminoase și elegante, decorate cu accente din marmură și culori naturale, iar Duplex Deluxe Villas pot găzdui până la șase persoane (și au un valet care se va asigura că vă simțiți excelent).

Cât despre cei mici, ei se amuză în voie la Don Carlos Resort Club Mare Kids, serviciul gratuit pentru copiii cu vârste între 4 și 12 ani cazați în hotel. Împărțiți pe vârste, ei beneficiază de activitățile potrivite, de la ateliere la jocuri la piscină. Tot felul de sporturi sunt practicate sub supraveghere, direct pe plajă, dar există și ateliere și activități ce le dezvăluie cum să fie prietenoși cu mediul și o mulțime de activități interesante indoor.

Cum amuzamentul celor mici este garantat, adulții se pot delecta, și ei, luând parte la inițiativele propuse de hotel, fie că este vorba despre partide de golf sau tenis, sau de sporturi acvatice și relaxare deplină la spa.

Review-uri / Tarife

 

pin icon

Citește și alte articole despre Costa del Sol

PUENTE ROMANO BEACH RESORT & SPA

Acest resort amplasat pe plaja din Marbella și inspirat de construcția unui sat andaluz tradițional este locul ideal pentru o vacanță de lux în Spania cu copiii

Ofertele de cazare pentru familie includ mai multe opțiuni, de la camere alăturate la apartamente generoase, iar cazarea atât de primitoare pentru familiile cu copii este completată de programul de la Kid’s Club, unde cei mici pot petrece ore în șir sub supravegherea atentă a profesioniștilor specializați, care vorbesc atât spaniolă, cât și engleză.

Clubul are zone diferite, concepute în funcție de vârsta celor care vin aici. Pictură, ateliere, jocuri educative, cursuri de tenis sau sporturi de apă, plimbări pe plajă, toate sunt menite să le ofere celor mici experiențe inedite zi de zi, iar clubul este echipat cu tot ce trebuie pentru a te asigura că puștii tăi își petrec timpul în cel mai nostim și instructiv mod. Iar dacă tot te-ai asigurat că familia ta se distrează de minune, de ce nu te-ai răsfăța petrecând câteva ore în spa-ul resortului, o adevărată oază de relaxare? Serviciile de aici sunt pur și simplu extraordinare.

Review-uri / Tarife

 

Puteti rezerva pachete de vacanta de lux in Spania, Costa del Sol, la compania Kuoni, votata „Best Large Luxury Tour Operator” in anul 2015 in competitia „Ultra Travel 100 Award” realizata de revista Telegraph.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.