Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează orașul Bangkok cu un ghid local, într-un tur privat cu durată flexibilă

Vizitează orașul Bangkok cu un ghid local, într-un tur privat cu durată flexibilă

437 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 5 ore

Furnizor:

With Locals

De la 37

Scurtă descriere:

Vezi tot ce are mai bun Bangkok-ul de oferit într-un tur privat de o jumătate de zi, care te poartă la atracțiile principale și care îți dă, de asemenea, o imagine de ansamblu asupra agitației locale de zi cu zi. Află ce face Bangkok-ul un oraș atât de fascinant, de la gastronomie la comorile ascunse, de la temple la povești personale; este timpul să te bucuri de oraș ca un localnic!

Repere:

  • Vizitează Chinatown și descoperă-i piața de produse;
  • Un tur 100% privat și 100% personalizat pentru tine;
  • Experimentează orașul din plin în doar o jumătate de zi;
  • Experimentează toate mijloacele de transport din Bangkok;
  • Vezi faimosul Buddha de aur și află-i istoria;
  • Îndepărtează-te de traseele turistice și descoperă comori ascunse.

La ce să te aștepți:

Descoperă tot ce e mai bun în Bangkok în acest tur la pas de cinci ore, care te face să guști din amestecul uimitor de contraste pe care acest oraș îl are de oferit. Tu și grupul tău vă începeți turul prin întâlnirea cu ghidul privat, după care vă îndreptați spre o comoară ascunsă, care îți oferă priveliștea perfectă, ca de ilustrată, asupra templului Wat Traimit. Apoi este timpul să vizitezi faimosul Wat Traimit, templul care găzduiește impresionantul Buddha de aur, ce cântărește cinci tone și jumătate. Admiră împrejurimile memorabile în timp ce ghidul local își povestește mai multe despre ele.

Îndreaptă-te spre piața de produse din Chinatown, un paradis cu mâncare pentru toată lumea. Zi sau noapte, această fâșie de un kilometru este plină de tarabe, restaurante, magazine de aur și temple chinezești. Toate bunătățile într-un singur loc! De aici, este timpul să urci într-un autobuz local și să vizitezi piața de flori Pak Klong Talad, o explozie de culori și de flori care îți transformă ziua. Localnicii cumpără flori de aici și le folosesc ca ofrandă în temple.

Vizitează apoi o comoară ascunsă; ghidul îți arată pe unde să traversezi podul Memorial și cum să ajungi la ea. Admiră priveliștile acestui loc neștiut și pregătește-ți aparatul de fotografiat, cu siguranță este un moment perfect de făcut poze!

Și uite cum vine timpul pentru un prânz cu gazda ta. Alege un preparat tipic thailandez și relaxează-te înainte de a merge mai departe către Wat Pho, frumosul templu budist, unde se află celebrul Buddha culcat. Știai că acesta este, de asemenea, locul de naștere al masajului thailandez tradițional?

Urcă într-un tuk-tuk și bucură-te de plimbare! Este un mod amuzant de a merge prin oraș chiar și când traficul este foarte aglomerat. Se strecoară peste tot, așa că pregătește-te pentru ceva aventură în oraș! Urcă scările pentru a ajunge la Muntele de Aur, un deal construit artificial, cu o chedi (stupă) de aur în vârf. Bucură-te de panorama de 360 de grade a Bangkok-ului și simte atmosfera senină de aici.

Înainte de sfârșitul turului, ia o barcă locală din Phan Pa Klong și bucură-te de priveliști, în timp ce îți faci idee cum trăiesc localnicii. Fii atent la malurile canalului, poți zări și varani!

Încheie-ți turul cu o băutură răcoritoare în localul ales de ghid pentru grupul tău privat. Poți alege pe oricare dintre ghizii disponibili pentru această experiență autentică în Bangkok.

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.