Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Răsfață-te într-un tur privat cu mașina călătorind în istoria orașului Bangkok

Răsfață-te într-un tur privat cu mașina călătorind în istoria orașului Bangkok

1 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 6 ore

Furnizor:

Viator

De la 94

Scurtă descriere:

Adâncește-te în moștenirea culturală thailandeză într-un tur privat de o jumătate de zi, ce te poartă în istoria Bangkok-ului. Aprinde o lumânare lângă un Buddha din aur solid în templul Wat Tri Mit și mergi alături de călugări în sălile templului Wat Pho, luminate natural. Călătorește pe bulevardele pline de copaci spre Royal Plaza, treci de Monumentul Democrației și explorează muzeul Sălii Tronului la Palatul Dusit, unde se află o colecție extraordinară de obiecte artizanale thailandeze. Descoperă arhitectura impresionantă a templului Wat Benchamabophit, ale cărui acoperișuri înălțate, detalii uluitoare și săli grațioase sunt printre cele mai frumoase din țară.

Repere:

  • Mergi înapoi în timp într-un tur istoric;
  • Faptul că ai și un șofer îți asigură atenția necontenită a ghidului;
  • Toate taxele de intrare, inclusiv transferul de la și înapoi la hotel sunt incluse.

La ce să te aștepți:

Itinerariu

08:00 dimineața – preluarea de la unul dintre variatele hoteluri din Bangkok.

08:30 dimineața – Vizitezi Wat Tri Mit, cunoscut pentru al său Buddha de aur creat acum mai bine de 700 de ani într-un stil tipic perioadei Sukhothai. Statuia este din aur solid, are trei metri înălțime și cântărește 5,5 tone. Buddha de aur a fost înainte acoperit cu ghips, pentru a nu fi atractiv inamicilor.

09:30 dimineața – Vizitezi Wat Pho, un templu mare din centrul Bangkok-ului. Aici este locul în care se află enormul Buddha culcat, realizat în anul 1832, pentru a atrage atenția oamenilor asupra stării de nirvana a lui Buddha. Cu o lungime de 46 de metri și cu o înălțime de 15 metri, este cea mai mare statuie de acest fel din lume. De asemenea, ea are un frumos colier de perle gravat pe tălpi.

10:30 dimineața – Călătorești de-a lungul bulevardului Rajadamnoen, un drum istoric din Bangkok, ce leagă Marele Palat de Palatul Dusit din noul cartier regal. Drumul a fost inspirat de Champs-Élysées și de alte bulevarde europene și era folosit de rege pentru marile parade regale (Ratchadamnoen înseamnă, literar, procesiune regală), care serveau pentru a proiecta imaginea modernă a monarhiei. Te oprești la Royal Plaza (Piața Regală) în fața Sălii Tronului Ananta Samakhom. Apoi treci de Monumentul Democrației, care a fost ridicat în anul 1939 pentru a comemora adoptarea monarhiei constituționale și a noii constituții a Thailandei, în anul 1932. Italianul Corrado Feroci este cel care a construit monumentul înalt de 24 de metri.

11:00 dimineața – Vizitezi Sala Tronului Ananta Samakhom, o fostă sală de recepție din cadrul Palatului Dusit. Acum ea servește drept muzeu și este rezervată, din când în când, pentru diferite ocazii oficiale. Apoi te îndrepți spre Wat Benchamabophit, un complex elegant de temple, ce a fost construit sub domnia regelui Rama al V-lea, între anii 1900 și 1910. Interiorul templului central este decorat foarte frumos, cu diverse materiale, inclusiv aur.

12:00 amiaza – Ești transferat înapoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.