Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Sari peste coada de la intrare și experimentează London Eye, una dintre atracțiile obligatorii din Londra

Sari peste coada de la intrare și experimentează London Eye, una dintre atracțiile obligatorii din Londra

1712 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 30 minute

Furnizor:

Viator

De la 37

Scurtă descriere:

Experimentează una dintre atracțiile obligatorii din Londra, cu acest bilet cu acces prioritar la London Eye. Sari peste coada de la intrare și intră în capsulă, pentru un zbor standard, alături de alți oameni. Apoi admiră vederile panoramice, peste Tamisa, Big Ben și alte puncte de atracție în zborul de 30 de minute. Biletul tău include o tabletă interactivă Samsung Galaxy, cu rol de ghid, și intrarea la London Eye 4D Experience, o călătorie captivantă care aduce Londra la viață prin filmele 4D și efectele multi-senzoriale.

Repere:

  • Acces rapid la London Eye;
  • Experimentează un zbor panoramic, în cea mai înaltă roată de observare din lume;
  • Vezi Big Ben-ul, House of Parliament, St. James Park și Buckingham Palace;
  • Biletul include intrarea la London Eye 4D Experience.

La ce să te aștepți:

Mergi la London Eye, care se află pe malurile Tamisei, și privește în sus la masiva roată. Înaltă de 135 de metri, această atracție iconică a Londrei a fost deschisă în anul 2000 și atrage peste 3,5 milioane de oameni anual – media zilnică fiind de 10.000 de persoane.

 

Această popularitate înseamnă cozi lungi la intrare, cu timpi de așteptare de o oră sau mai mult în vârf de sezon. Economisește timp cu biletul cu acces prioritar, care îți oferă ocazia de a sări peste coadă, precum și posibilitatea de a alege timpul de zbor dorit.

 

Când ești gata, fă check in-ul cu 15 minute înainte de cursă. Arată biletul plătit în avans și bucură-te de prioritate la îmbarcarea în capsulă – o cabină din sticlă, cu aer condiționat, care poate primi cu ușurință până la 25 de pasageri. În timpul zborului tău de 30 de minute, privește peste clădirile din Londra și vezi obiective ca St Paul’s CathedraI și Big Ben, și priveliști vizibile până la 40 de kilometri în fiecare direcție.

 

Îninte sau după zborul tău, vizitează London Eye 4D Experience. Acest film 3D incredibil este însoțit de efecte speciale, cum ar fi ceața, pentru a crea o experiență 4D captivantă, care este inclusă în preț. Pentru a te bucura de ea, trebuie să ajungi cu 30 sau 40 de minute înainte de a începe, sau trăiește-o din plin după zbor.

Vezi și alte experiențe din Londra

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.