Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Experimentează un tur al orașului Mijas cu primul tuk-tuk electric din lume

Experimentează un tur al orașului Mijas cu primul tuk-tuk electric din lume

4 Reviews

Costa del Sol / Spania

Durată: 45 minute

Furnizor:

Viator

De la 16

Scurtă descriere:

Urcă la bord și bucură-te de un tur panoramic ghidat al orașului Mijas în primul tuk-tuk electric din lume. Vehiculele sunt 100% silențioase și îți permit să descoperi secretele ascunse ale orașului dintr-un punct de vedere complet diferit. Turul panoramic nu doar că te poartă prin centrul istoric al orașului vechi, ci vizitezi și părți ale satului Mijas pe care cei mai mulți dintre turiști nu ajung să le vadă niciodată, precum și cel mai frumos punct panoramic de observare de pe Costa del Sol, pe drumul superior al satului.

Repere:

  • Raport calitate-preț excelent;
  • Primește discount-uri la anumite restaurante, magazine și atracții;
  • Ghid profesionist, prietenos și informat;
  • Turul privat are loc doar cu persoana care te însoțește și cu ghidul/șoferul;
  • Experiență introductivă perfectă pentru cei care vizitează pentru prima dată orașul.

La ce să te aștepți:

Mijas este o mică așezare cu case albe, situată la 450 de metri deasupra nivelului mării. Această așezare andaluză superbă este plină de farmec, dar și de străzi abrupte și de multe scări, care nu fac ușoară descoperirea celor mai frumoase locuri ale sale.

 

În acest tur panoramic al orașului Mijas cu un tuk-tuk electric ești sigur că descoperi cele mai bune locuri ale sale, inclusiv atracții precum vechile ziduri fortificate, arena luptelor cu tauri, biserica parohială și multe alte monumente menționate pe harta gratuită a orașului, disponibilă la centrele turistice aflate deasupra parcării supraetajate din centrul orașului.

 

Șoferii prietenoși ai turului știu toate secretele bine păstrate ale așezării și îți arată colțurile ascunse din Mijas. Te conduc la locuri pe care cei mai mulți dintre turiști nu ajung niciodată să le cunoască, astfel încât să-ți transforme vizita într-o experiență unică, de neuitat.

 

Turul include o oprire la punctul panoramic de observare de pe drumul pitoresc ce se întinde deasupra satului și care este considerat unul dintre cele mai frumoase de pe întreaga Costa del Sol. Ai timp să faci poze și să te bucuri de priveliștile excelente le satului, ale coastei mediteraneene și chiar ale coastei Africii sau ale stâncii Gibraltar, într-o zi senină.

 

Tuk-tuk-urile 100% electrice pot fi găsite lângă muzeul de miniaturi Carromato Max, la doar 150 de metri de oficiul turistic și la 200 de metri de stația de autobuz și de taxi din Mijas Pueblo.

 

Vezi și alte experiențe din Costa del Sol

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.