Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Faceți un tur cu un jet ski în lagunele turcoaz & faceți baie și admirați atracțiile din Bora Bora

Faceți un tur cu un jet ski în lagunele turcoaz & faceți baie și admirați atracțiile din Bora Bora

30 Reviews

Bora Bora

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 116

Scurtă descriere:

Plutiți în jurul lagunelor de turcoaz din Bora Bora într-un tur cu un scuter acvatic (Jet Ski), alături de un ghid experimentat. Bucurați-vă de distracție și de adrenalină în timp ce navigați în ape calde, admirând pantele abrupte ale muntelui Otemanu, verdeața luxuriantă și apele cristaline ale acestui paradis polinezian. Turul include o scurtă oprire pentru înot și o demonstrație de decojire a nucilor de cocos, alături de multe ocazii pentru a face fotografii.

Repere:

  • Explorați laguna din Bora Bora într-un tur cu un scuter acvatic;
  • Tur amuzant și plin de adrenalină;
  • Admirați atracțiile din Bora Bora;
  • Faceți opriri pentru înot;
  • Ghid experimentat.

La ce să te aștepți:

Începeți-vă turul cu o preluare convenabilă de la hotelul vostru din Bora Bora sau întâlniți-vă ghidul la digul din Vaitape, la ora stabilită. Primiți un scurt instructaj de siguranță, apoi puneți-vă vestele de salvare și urcați-vă pe scuterele voastre acvatice.

Urmați-vă ghidul în largul lagunei, pentru a vă începe turul de două ore. Oceanul de turcoaz, coasta accidentată și micile insule înconjurătoare oferă posibilități nelimitate pentru a fotografia peisajul tropical senzațional. Admirați abruptul munte Otemanu, cel mai înalt vârf din Bora Bora, aflat la o altitudine de 727 de metri. De asemenea, navigați pe lângă bungalouri pe apă, iahturi și ambarcațiuni cu pânze. Ghidul vă oferă informații despre cultura, atracțiile și istoria insulei în diferite puncte de pe traseu.

Turul vostru include scurte opriri în două locații pitorești, unde puteți sări în apă pentru a înota și a vă răcori. La una dintre opriri, urmăriți o demostrație de decojire a nucilor de cocos, o parte importantă din cultura insulei din Polinezia Franceză.

Alegeți între o plecare în tur dimineața sau după-amiaza și selectați dacă vreți să vă plimbați fiecare cu scuterul său sau împreună, pe același scuter. Toate scuterele acvatice sunt bine întreținute, pentru a asigura o călătorie sigură și senzațională.

După două ore, ghidul vă conduce înapoi la punctul inițial de plecare, pentru a vă încheia turul.

Vezi și alte experiențe din Bora Bora

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.