Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Combinați un safari cu barca în Bora Bora cu un tur cu jet ski-ul & vedeți rechini și pisici de mare

Combinați un safari cu barca în Bora Bora cu un tur cu jet ski-ul & vedeți rechini și pisici de mare

76 Reviews

Bora Bora

Durată: 6 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 195

Scurtă descriere:

Bucurați-vă din plin de timpul petrecut în Bora Bora combinând un tur cu un scuter acvatic (Jet Ski) cu un safari cu barca, în urmărirea rechinilor și pisicilor de mare, pe parcursul unei zile întregi petrecute la cele mai populare atracții ale insulei. Admirați priveliștile impresionante ale paradisului polinezian în timp ce călătoriți cu scuterul acvatic, cu un ghid experimentat. Apoi recăpătați-vă energia cu un prânz la iconicul restaurant Bloody Mary, înainte de croaziera cu barca pentru a vedea rechini, pisici de mare și o mulțime de pești tropicali. Puteți chiar să faceți snorkeling în mijlocul vieții marine, pentru a experimenta de aproape lumea subacvatică.

Repere:

  • Trăiți o experiență completă în Bora Bora, în care combinați un tur cu scuterele acvatice cu un safari cu barca;
  • Interacționați cu rechinii și cu pisicile de mare;
  • Admirați atracțiile impresionante ale insulei;
  • Prânz la faimosul restaurant Bloody Mary.

La ce să te aștepți:

Începeți-vă turul cu o preluare convenabilă de la hotelul vostru din Bora Bora sau întâlniți-vă ghidul la digul din Vaitape. După un scurt instructaj de siguranță, puneți-vă vestele de salvare, urcați-vă pe scuterele voastre acvatice și călătoriți singuri sau împreună, cum preferați.

Urmați-vă ghidul în apele de turcoaz, în timp ce priviți spectaculosul peisaj al muntelui Otemanu, care ajunge la o înălțime de 727 de metri. Pe parcursul turului, ghidul vostru vă arată atracțiile și vă oferă informații despre istoria, cultura și viața marină a insulei. De asemenea, faceți două opriri scurte în două locații pitorești, pentru a înota și a participa la o demosntrație de descojire a nucilor de cocos.

După două ore cu scuterele acvatice, este timpul să luați prânzul la restaurantul Bloody Mary. Faimosul local este cunoscut atât pentru mâncarea sa, cât și pentru atmosfera și pentru istoria sa colorată. Semănând cu o pălărie tahitiană tradițională, clădirea are acoperiș de paie, nu are pereți, iar interiorul are un farmec kitsch, cu nisip pe jos, torțe și scaune făcute din butuci de palmier. Din meniu ies în evidență fructele de mare, alături de hamburgeri, sandvișuri și specialități locale.

Cu pofta satisfăcută, vă regăsiți din nou pe apă, într-un safari de două ore și jumătate, în urmărirea rechinilor și pisicilor de mare. Cu o barcă cu motor, navigați spre o lagună cu ape puțin adânci, unde ghidul vostru sare în apă pentru a atrage cu mâncare rechinii de recif. Aveți posibilitatea de a urmări acțiunea de la bordul vasului sau să săriți în apă, pentru a vedea totul de aproape, având pe voi echipamentul și masca de snorkeling.

După ce vedeți rechinii, mergeți într-un alt loc pentru a urmări de aproape pisicile de mare. Ghidul vostru vă arată cum să interacționați cu aceste creaturi blânde; dacă doriți, puteți intra în apă, alături de ele. Apoi continuați spre ultima oprire: o grădină de corali colorată, perfectă pentru snorkeling. Fie că intrați în apă sau că rămâneți pe barcă, vă bucurați de o experiență de neuitat în care admirați această lume subacvatică spectaculoasă.

La finalul acestui tur cuprinzător, ghidul vă conduce înapoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din Bora Bora

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.