Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Mergeți într-o croazieră, înotați, stați la plajă, savurați prânzul & participați la un spectacol inedit la malul mării

Mergeți într-o croazieră, înotați, stați la plajă, savurați prânzul & participați la un spectacol inedit la malul mării

37 Reviews

Bora Bora

Durată: 6 ore

Furnizor:

Viator

De la 117

Scurtă descriere:

Bucurați-vă de o zi perfectă în paradis într-o croazieră de o zi în jurul superbelor lagune din Bora Bora. Întâlniți blândele pisici de mare și rechini de recif, faceți snorkeling în mijlocul spectaculoaselor grădini de corali și vizitați o mică insulă, pentru a savura un prânz delicios, cu preparate la grătar, alături de gazde calde și primitoare. Vă bucurați chiar și de cultura polineziană, în timpul unui spectacol la malul mării. Ghidul vostru expert vă arată tot ce-i mai bun pe insulă, de la pești colorați la priveliști senzaționale, pe măsură ce vă petreceți ziua explorând comorile care se găsesc în jurul frumoasei Bora Bora.

Repere:

  • Croazieră de o zi în frumoasele lagune din Bora Bora;
  • Faceți snorkeling și interacționați cu rechinii și pisicile de mare;
  • Prânz cu preparate la grătar;
  • Spectacol live și demosntrație de descojire a nucilor de cocos, pe o mică insulă.
  • Ghid expert.

La ce să te aștepți:

După ce sunteți preluați dimineața de la hotelul vostru din Bora Bora, urcați-vă pe barca cu motor pentru a vă începe memorabila zi petrecută pe apă, alături de ghidul vostru cunoscător. Admirați priveliștile uimitoare ale coastei luxuriante și ale mării de turcoaz în timpul croazierei spre o lagună cu ape puțin adânci, unde vă bucurați de o experiență alături de pisicile de mare.

Săriți în apă cu echipamentul și cu masca de snorkeling, pentru a vedea de aproape blândele pisici de mare, care pot înota în apropierea voastră. Ghidul vă explică cum blajinele creaturi s-au adaptat în aceste ape la prezența umană și vă arată cum să interacționați cu ele. Înotați și faceți snorkeling în preajma lor și aflați-le obieciurile de hrănire și împerechere, precum și modalitățile prin care scapă de prădători.

După timpul memorabil petrecut alături de pisicile de mare, îndreptați-vă spre un loc de snorkeling excelent, deasupra coloratei grădini de corali. Faceți snorkeling în jurul coralilor și admirați mulțimea de pești superbi care înoată în jur. Dacă preferați să nu vă udați, puteți observa cu ușurință viața marină de la bordul vasului, prin apele cristaline ale lagunei.

Vi s-a făcut poftă de mâncare? Debarcați pe o mică insulă frumoasă, unde vă bucurați de un prânz tip bufet, ce include carne de pui și pește la grătar, salate, fructe și băuturi. După aceea, faceți o scurtă drumeție, împreună cu ghidul, spre vârful insulei, unde sunteți răsplătiți cu priveliști panoramice incredibile. Apoi petreceți-vă timpul făcând baie în ocean sau plimbându-vă de-a lungul țărmului.

Când auziți sunetul scos de o cochilie de scoică, este timpul pentru un moment de divertisment pe insulă. Aflați despre cultura locală în timp ce urmăriți o demonstrație de descojire a nucilor de cocos, ascultați muzică live și bucurați-vă de un spectacol scurt.

La finalul uimitoarei croaziere de șapte ore, ghidul vă conduce înapoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din Bora Bora

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.