Acasa Travel Moods Romantic În Bora Bora & Los Angeles într-o vacanță romantică

Travel Mood Romantic

În Bora Bora & Los Angeles într-o vacanță romantică

O vacanță în Bora Bora precedată de un scurt sejur în Los Angeles... Ce călătorie poate fi mai promițătoare, mai plină de aventură, mai palpitantă și mai romantică? Combinați două destinații uluitoare pentru o experiență unică împreună!

De câte ori auzi despre luni de miere sau călătorii în doi probabil că apare și prilejul ca cineva să viseze cu ochii deschiși la o vacanță în Bora Bora...

Dar o astfel de evadare din cotidian poate fi încă mai interesantă dacă decizi, pentru vacanța ta, să combini soarele și glamour-ul californian cu o escapadă în insula cu unele dintre cele mai frumoase peisaje din câte există.

Dacă decizi să te îmbarci într-o astfel de aventură, am adunat pentru tine idei care să te inspire să îți petreci frumos, lejer și cu folos timpul pe parcursul unui itinerariu care debutează cu patru zile în orașul îngerilor și continuă cu zece zile fabuloase în ținutul din mijlocul oceanului, unde marea e de safir și vegetația tropicală covârșește peisajul.

Vacanța voastră începe în Los Angeles, tărâmul filmului, al vedetelor cu istorii dramatice și al soarelui californian întotdeauna luminos.

Ajungeți aici cu una dintre multele companii aeriene care operează zboruri și e simplu să găsiți din timp un transfer sigur și avantajos către hotel.

Apoi, sunteți liberi să explorați, să vă pierdeți pașii în ritmul alert al orașului viselor, să zăboviți pe plajele largi din Santa Monica și Venice, simțind vibe-ul boem, sau să mergeți în căutarea poveștilor de odinioară cu staruri și studio-uri, să vă pierdeți în istorii despre filme și personaje legendare.

Experiențe pentru travel mood romantic în Los Angeles:

Răsfățați-vă cum se cuvine, hoinăriți în soare pe Sunset Strip sau pe Rodeo Drive, porniți în plimbare, cu bicicletele, spre înălțimile din jur, urcați până la literele ce alcătuiesc fermecătoarea iluzie „Hollywood”, vizitați studiourile în care s-au turnat cele mai frumoase povești de dragoste și nu vă feriți de câteva experiențe cu adevărat speciale, ce vor face din șederea în Los Angeles cea mai memorabilă vacanță.

Un zbor și un picnic la ocean

Străbateți cerul albastru al Californiei într-un tur cu elicopterul care pornește de la aeroportul Van Nuys, în nordul orașului, și trece pe deasupra văii San Fernando și peste Calabasas, până ce ajunge în Malibu, unde aterizează pe deal – locul unde vă așteaptă un picnic intim și savuros, cu brânzeturi, fructe și șampanie, și o perpectivă fabuloasă asupra oceanului Pacific.

După, vă întoarceți la elicopter, cu care treceți lin peste Santa Monica Pier, pentru ca apoi să mergeți spre Westwood, Brentwood, Bel Air și Getty Center. Este genul acela de lucru pe care trebuie să îl încercați, împreună, cel puțin o dată în viață!

Croazieră în Pacific

Sau încercați o croazieră pe coasta LA-ului, plutind vreme de două ore în plin soare, relaxându-vă și sorbind atât priveliștile spectaculoase, cât și un pahar de spumant.

Un mic dejun delicios vă însoțește pe parcursul escapadei în ocean ce pornește de la Marina del Rey sau Newport Beach și vă arată orașul cu apele ce îl înconjoară într-o lumină mai bună decât orice film care a fost turnat în aceste peisaje iconice.

Spre Bora Bora

Cele câteva zile la Hollywood nu fac, însă, decât să sporească anticiparea pentru vacanța în Bora Bora. Zburați direct către Tahiti, iar de acolo urmează încă un scurt zbor, cu compania locală Air Tahiti, până în Bora Bora.

Experiențe pentru travel mood romantic în Bora Bora

Aici, destinația mult așteptată se arată încă din avion, cu culorile aproape neverosimile ale apelor oceanului, cu micile insulițe și cu vârfurile de bazalt ale formelor de relief. Știți deja că Bora Bora este una dintre destinațiile de top pentru luna de miere, și e de ajuns o singură vedere a insulei ca să înțelegeți de ce. Colțul acesta liniștit de rai pare făcut anume pentru romantism și relaxare în cuplu.

Aici puteți, dacă vă cazați într-un bungalow deasupra apelor, să organizați un mic dejun care vă este adus într-o canoe, pentru o experiență polineziană care nu doar că vă va lumina întreaga zi, dar pe care v-o veți aminti pentru totdeauna.

Sau vă puteți răsfăța împreuna la spa, în vacanța în Bora Bora – arta spa-ului este intens practicată și prețuită aici, iar un episod de delectare alături de cel drag, în mijlocul naturii luxuriante, e ca nici un altul pe care l-ai încercat vreodată.

Și nu uitați să nu părăsiți Bora Bora fără un suvenit tradițional și atât de romantic – o perlă neagră fixată într-o bijuterie cu un design unic – pe care îl puteți găsi atât în magazinele din Vaitape, cât și în buticurile din unele dintre cele mai luxoase hoteluri.

Pacificul la apus și o cină la St James

Cum vă puteți petrece mai armonios o seară în doi în Bora Bora decât într-o croazieră care vă poartă spre apusul splendid din ocean, la ora la care albastrul infinit al cerului face loc multitudinii de tonuri însângerate ce anunță căderea nopții? Îmbarcați într-o canoe tradițională, străbateți apele alături de alte câteva cupluri și admirați panorama uluitoare a apelor ce se întunecă.

Dar spectacolul natural la care sunteți părtași nu e totul, pentru că după el urmează o experiență încă mai plăcută - cina romantică la celebrul și rafinatul restauran St James, din Vaitape. Cu un meniu fabulos și o listă excelentă de vinuri, este locul unde vreți să încercați o porție de miel cu condimente sau tournedos Rossini avec purée aux truffes, altă specialitate savuroasă.

Un picnic în doi pe o insulă pustie

O zi bună petrecută împreună în vacanță în Bora Bora este o zi în care vă avântați în ocean, de la Vaitape Pier, pentru o croazieră de snorkeling de câteva ore.

De-a lungul aventurii voastre vedeți laguna și reciful de corali, rechinii de recif și pisicile de mare, faceți baie alături de cele mai fascinante vietăți, vă cufundați în splendidele grădini de corali unde își au casele peștii multicolori și, în cele din urmă, vă opriți pentru un prânz pe o insulă virgină, de unde priviți în zare către muntele Otemanu și către lagună, savurând un grătar polinezian. Leneviți în soare, răcoriți-vă în ape și porniți înapoi, după un tur privat într-un adevărat paradis.

Cu ochii spre stele

Începeți o croazieră la apus, plecând în căutarea celui mai senin cer care se vede vreodată. Acest tur debutează cu transferul de la hotel în portul de la Vaitape Pier, unde vă îmbarcați și serviți un prim pahar de șampanie, înainte de a porni în călătoria relaxantă spre larg. Pacificul de Sud vi se deschide vast în față, în lumina blândă a amurgului, care face loc stelelor.

Pe măsură ce înaintați, ascultați povești despre oamenii insulei și despre cum era descifrat, în Tahiti, mersul stelelor pe cer, care ghida călătoriile pe mare ale indigenilor. Iar, în final, după ce v-ați legănat în ritmul vasului, privind către cerul brăzdat de miliarde de luminițe care nu au strălucit niciodată mai intens, vă întoarceți la mal. Noaptea, până la urmă, de-abia începe.

Dar o vacanță în Bora Bora vă rezervă mult mai multe momente romantice... și foarte multă acțiune, căci experiențele de care puteți avea parte în micul paradis sunt, practic, inepuizabile.

Pentru mai multe idei despre ce puteți face în vacanță în Los Angeles și în Bora Bora în doi, accesați zona de Experiențe.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.