Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Navigați în lagună, savurați un pahar de vin când apusul cade peste Pacific & luați o cină romantică la St James

Navigați în lagună, savurați un pahar de vin când apusul cade peste Pacific & luați o cină romantică la St James

19 Reviews

Bora Bora

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 167

Scurtă descriere:

Savurați un pahar de vin spumant la finalul zilei, în timp ce navigați în laguna din Bora Bora urmărind soarele Pacificului de Sud care apune la orizont. Doar relaxați-vă și lăsați-vă alintați de valurile blânde ale lagunei, pe măsură ce culoarea cerului se transformă din albastrul de azur și turcoaz în portocaliu, roșu aprins și, la final, în purpuriu intens, într-un spectacol al măreției naturii. Apoi bucurați-vă de o cină romantică la restaurantul St James.

Repere:

  • Bucurați-vă de o noapte romantică, ce include cina;
  • Tur în grup mic, ce asigură servicii personalizate;
  • Călătoriți cu barca și bucurați-vă de atracții, de pe apă.

La ce să te aștepți:

Începeți o seară minunată alături și bucurați-vă de o croazieră romatică plăcută, de două ore, la apus, urmată de o cină delicioasă la renumitul restaurant St James.

Începeți-vă seara la bordul unei canoe tradiționale polineziene, alunecând ușor de-a lungul recifelor de corali din Bora Bora, urmărind apusul de soare peste laguna insulei. În această croazieră, vi se pot alătura maximum cinci cupluri.

După ce admirați apusul, sunteți conduși la rafinatul restaurant St James, unde v-a fost rezervată o masă privată. Restaurantul se află în Vaitape, cu privire la lagună, oferind priveliști superbe și o atmosferă intimă și relaxantă.

Dacă stați la un hotel de pe insula principală Bora Bora, transferul înapoi la hotelul vostru este asigurat. Dacă locuiți la un resort care nu se află pe insula principală, trebuie să vă organizați transportul prin intermediul hotelului vostru.

 

Vezi și alte experiențe din Bora Bora

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.