Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Explorează frumusețea regiunii rurale din Algarve cu un Jeep 4x4 și bucură-te de prânz și de mici degustări delicioase

Explorează frumusețea regiunii rurale din Algarve cu un Jeep 4x4 și bucură-te de prânz și de mici degustări delicioase

11 Reviews

Algarve / Portugalia

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 48

Scurtă descriere:

Descoperă partea ascunsă a regiunii Algarve la bordul unui Jeep 4x4, care te poartă pe traseele neumblate din zona rurală. Acest tur scoate în evidență cele mai frumoase peisaje, arhitectura regională și gusturile gastronomice din Algarve. Una dintre experiențele de neratat ale turului este degustarea culinară de miere, lichioruri, precum și vizita la o veche distilerie și degustarea faimoasei băuturi Medronho.

Repere:

  • Bucură-te de o zi departe de agitația orașului;
  • Mergi pe cărări neumblate într-un autovehicul 4x4;
  • Transfer gratuit dus-întors de la hotel, inclus;
  • Prânz inclus;
  • Ghid profesionist, prietenos și informat;
  • Experiență adecvată pentru familii.

La ce să te aștepți:

Descoperă un Algarve ascuns, la bordul unui Jeep 4x4, care te poartă pe trasee neumblate, în regiunea rurală din Algarve.

Vizitează sate vechi, castele arabe, cascade, peisaje uimitoare, trecând de izvoare și aflând despre obiceiurile și tradițiile așezărilor rustice, însoțit de un ghid profesionist, care cunoaște totul despre istoria, natura, stilul de viață și peisajul local.

Turul include: prânz, priveliști senzaționale; peisaj spectaculos; oprire la o frumoasă cascadă, pentru o sesiune de înot în apele sale cristaline; un ghid prietenos; vizitarea unei mici ferme maure, pentru a degusta faimoasa tărie medronho, lichioruri și miere; explicații despre procesul de sigilare a sticlelor; transport dus-întors.

Vezi și alte experiențe din Algarve

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.