Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Admiră New York-ul din iconica Empira State Building, fără să stai la coadă

Admiră New York-ul din iconica Empira State Building, fără să stai la coadă

2390 Reviews

New York / SUA

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 30

Scurtă descriere:

Obține o priveliște de neegalat, la 360 de grade, asupra New York City, din vârful iconicei Empire State Building. Vezi atracții populare precum Central Park, Chrysler Building, Statuia Libertății și Times Square. Pe lângă cele două puncte de observare - în interior și în exterior, ai acces și la expoziția Dare to Dream, la noua expoziție Sustainability, și ai la îndemână o aplicație informativă multimedia pe care o poți descărca. Cu biletele mobile, pur și simplu îți scanezi telefonul la intrarea în Empire State Building.

 

Repere:

  • Treci peste coadă cu upgrade-ul VIP Express Experience;
  • Ai parte de priveliști uimitoare peste Manhattan de la observatorul aflat la etajul 86;
  • Vederi de 360 de grade de pe promenada exterioară a clădirii;
  • Binocluri performante;
  • Vizitezi lobby-ul iconic Art Deco al clădirii;
  • Politică flexibilă de obținere a voucher-ului - poți să îți faci vizita în orice zi a anului în care ai făcut rezervarea, îți poți planifica vizita în funcție de vreme;
  • Cu biletele mobile, pur și simplu scanezi telefonul la intrarea în Empire State Building.

 

La ce să te aștepți:

Să pășești în lobby la Empire State Building este o experiență în sine. Acest obiectiv istoric a fost restaurat cu muraluri superbe Art Deco pe tavane, iar deasupra recepției este una dintre cele mai faimoase imagini ale New York-ului, o portretizare a clădirii cu raze de lumină ce se împrăștie de pe stâlpul principal.

 

Mergi la centrul pentru vizitatori de la etajul al doilea ca să cumperi sau să printezi biletele și să treci printr-un punct de securitate. Liftul te duce apoi la etajul 80, unde vezi expoziția Dare to Dream, care îți arată istoria clădirii, cu munca de inginerie și de construire. Vezi fotografii de epocă, schițele arhitecților, note de construcție și multe altele, toate aducând un omagiu celor mai mult de 3.400 de lucrători care au muncit la clădire. În cele din urmă liftul te duce la principala punte de observare de la etajul 86, cel mai înalt observator în aer liber din New York.  

Aici te bucuri de vederi de 360 de grade asupra New York-ului cu tot ce are el de oferit,

Central Park, Hudson River, Brooklyn Bridge, Times Square, Statuia Libertății și multe altele.

 

VIP Express Experience Upgrade: Dacă faci un upgrade, poți să treci peste cozi. Aceasta este cea mai rapidă modalitate de a ajunge în vârful Empire State Building, economisind timp prețios pentru restul experiențelor pe care le poți avea în New York. Pass-ul este cu atât mai util de sărbători precum Memorial Day, Labor Day, și de la  Thanksgiving până în ziua Anului Nou.

Vezi și alte experiențe din New York

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.