Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Petrece o noapte memorabilă într-un pub crawl prin cele mai pitorești localuri din Rio de Janeiro

Petrece o noapte memorabilă într-un pub crawl prin cele mai pitorești localuri din Rio de Janeiro

7 Reviews

Rio de Janeiro / Brazilia

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 18

Scurtă descriere:

Experimentează legendara viață de noapte din Rio într-un tur din bar în bar, de patru ore, în care ai acces prioritar. După ce înveți să faci cocktailul reprezentativ al Braziliei, Caipirinha, mergi în cel mai popular district din oraș în care ies localnicii, Lapa, și petrece așa cum o fac ei, în cele mai autentice baruri, cluburi și localuri de samba. Participă la concursuri de băut, învață câteva mișcări de samba și bucură-te de băuturi cu prețuri reduse și de intrare VIP la baruri și cluburi.

Repere:

  • Sari peste coada de la intrare;
  • Vezi atracțiile iluminate în noapte;
  • Toate taxele de intrare sunt incluse;
  • Confirmare pe loc a rezervării;
  • Experiență care se vinde rapid;
  • Include intrare gratis la atracții locale de top.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul la Brazoocas Choperia, lângă arcurile din Lapa, și începe-ți noaptea! Acest bar de specialități vinde cachaça artizanal, un lichior din trestie de zahăr făcut în Brazilia. Aici, învață să faci Caipirinha cu cachaça și limete. După aceea, plimbă-te prin acest cartier de viață de noapte vibrant și participă la concursuri de băut interesante.

Apoi, faci o plimbare pe strada petrecerilor din Lapa, te oprești la un chioșc și, dacă ești suficient de curajos, poți încerca cea mai ieftină Caipirinha din Lapa sau mâncarea stradală!

Al treilea loc este cel mai faimos club din Rio, Lapa 40 Graus. Te bucuri de intrare VIP. De obicei, Lapa 40 Graus oferă lecții de dans (forró, samba de gafieira sau salsa), simte-te liber să participi și să înveți să dansezi ca localnicii!

Ultima și cea mai importantă oprire este la Sacrilégio, un local cu samba live. De asemenea, te bucuri de intrare VIP, iar înăuntru ești învățat să dansezi samba! După ce ai petrecut și ai dansat, mergi singur spre hotelul tău.

Participanții trebuie să aibă peste 18 ani și un act de identitate valabil.

Vezi și alte experiențe din Rio de Janeiro

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.