Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Explorează Soho, într-un tur culinar savuros, plin de degustări interesante, la cele mai apreciate localuri

Explorează Soho, într-un tur culinar savuros, plin de degustări interesante, la cele mai apreciate localuri

39 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 92

Scurtă descriere:

Bucură-te de mâncare în Soho, în acest tur culinar de o jumătate de zi în Londra. Explorează străzile aglomerate și aleile din Soho, pline de magazine independente, baruri și restaurante, și încearcă degustări din Japonia, Coreea, India, Italia, Mexic, Taiwan și din altele în cele mai populare și mai neobișnuite localuri cu mâncare. Acest tur în grup mic este limitat la 12 participanți, pentru a asigura o atenție personalizată din partea ghidului.

Repere:

  • Tur culinar de trei ore și jumătate la multele și variatele pub-uri, cafenele și restaurante din Soho;
  • Explorează străzile aglomerate și aleile din Soho;
  • Încearcă o varietate de degustări internaționale, la cele mai neobișnuite și mai îndrăgite localuri cu mâncare din cartier;
  • Tur în grup mic, cu maximum 12 persoane, ce asigură o experiență personalizată.

 

La ce să te aștepți:

Alătură-te ghidului tău în inima cartierului Soho, pentru a pleca în căutarea celor mai interesante localuri cu mâncare din zonă. Ascultă o scurtă introducere despre iconicul cartier, care se află printre cele mai vechi și mai influente districte din capitala englezească, precum și pe scena culinară internațională.

 

Hoinărește de-a lungul Carnaby Street, o stradă iconică a Londrei anilor '60, și treci de magazine bizare și de buticuri cu haine, înainte de a te opri la un mic local pentru micul dejun, popular printre localnici. Apoi, după ce ai savurat prima degustare, adâncește-te în Soho, pe străzile sale labirintice. Treci de teatrele din West End, barurile de noapte, cafenelele și magazinele pentru adulți, și discută cu proprietarii restaurantelor și cafenelelor, în timp ce savurezi o varietate de specialități din toată lumea.

 

Atenție: turul A are loc marțea, vinerea și sâmbăta, iar turul B lunea, miercurea și joia. Tururile A și B au meniuri diferite.

 

Meniul A și meniul B includ o varietate de opriri, inclusiv o vizită la un pub londonez, pentru a gusta tradiționala „pub grub“ (mâncare servită în pub). De asemenea, ajungi și la prima temakeria (loc unde se vinde temaki - un tip de sushi) braziliană din Londra, explorezi vibrantul Chinatown, deguști ciocolată delicioasă, pizza Margherita făcută în casă, înghețată de casă cu vin pentru desert.

 

Turul A se încheie cu o vizită la Gordon’s Wine Bar, unul dintre cele mai vechi baruri cu vinuri din Londra, aflat într-o cramă lângă Tamisa. Turul B se încheie într-un restaurant italian de lux, lângă Covent Garden. Tururile A și B includ un desert și o degustare de vinuri, și se încheie apoi, lăsându-te liber să te bucuri de încă o băutură sau de două (pe propria cheltuială), dacă dorești.

Vezi și alte experiențe din Londra

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.