Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Savurează o selecție de 10 mâncăruri specific thailandeze recomandate de Gordon Ramsay în cartea sa “World Food”

Savurează o selecție de 10 mâncăruri specific thailandeze recomandate de Gordon Ramsay în cartea sa “World Food”

162 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 26

Scurtă descriere:

Savurează o selecție de 10 degustări din mâncarea stradală, recomandate de faimosul chef Gordon Ramsay în cartea sa, “World Food”. Preparate pe care trebuie neapărat să le încerci, gustări delicioase, deserturi fabuloase și băuturi – este timpul să te bucuri de Bangkok ca un localnic, făcându-ți drum prin oraș!

 

Repere:

  • Mănâncă cele mai delicioase preparate, recomandate de renumitul chef Gordon Ramsay;
  • 10 degustări savuroase, printre care curry verde, pad thai și orez lipicios de mango;
  • Experimentează gustul gastronomiei thailandeze;
  • De la standurile tipice de mâncare stradală, la locurile hip cu mâncare;
  • Tur privat 100%, complet personalizat preferințelor tale culinare.

La ce să te aștepți:

Pregătește-te să intri în lumea deliciilor, condimentelor și preparatelor culinare gustoase, care te fac să-ți dorești mai mult! Vino pregătit să mănânci și plin de curiozitate, fiindcă expertul tău în mâncare stradală îți dezvăluie tot ce e mai bun din gastronomia thailandeză, pe măsură ce guști cele mai bune preparate, recomandate de nimeni altul decât faimosul chef Gordon Ramsay.

Turul tău privat, împreună cu grupul, începe cu degustarea salatei yam pak, un amestec gustos și divers de legume, fructe, plante aromatice și alte câteva bunătăți. Este timpul să-ți deschizi apetitul! Următorul preparat este curry-ul verde, un fel pe care trebuie neapărat să-l încerci în Thailanda. Mănâncă-l ca un localnic, combinându-l cu orez făcut la abur sau cu tăieței tradiționali din orez. Mergi la un stand cu un preparat stradal clasic: bananele prăjite (banana fritters). Mănâncă-le cât sunt calde!

Îndreaptă-te spre una dintre cele mai bune piețe de produse din lume, Or Kor Tor, pentru a varietate mare de gustări, fructe, pește și feluri de mâncare gata preparate. Aromele din aer cu siguranță te fac să-ți vină foame! Simte atmosfera aglomerată și pregătește-te să încerci deliciosul satay, frigărui din carne de porc sau de pui făcute la grătar în fața ta și servite cu un sos intens de arahide.

Mai fă loc și pentru preparatul național Pad Thai, un fel de tăieței de orez prăjiți, servit oriunde în oraș. După alte câteva povești despre bucătăria thailandeză, ghidul tău privat vă dezvăluie, ție și prietenilor tăi, prăjiturile de pește, care se mănâncă cel mai bine cât încă sunt proaspete și zemoase, cu un sos dulce de chili thailandez deasupra.

Nu doar că te bucuri de preparate culinare uimitoare în timpul acestui tur, dar încerci, de asemenea, și sucuri din fructe exotice, precum și fructe proaspte și un desert favorit – orez lipicios cu mango!

Alege unul dintre ghizi pentru o călătorie culinară adevărată în Bangkok, recomandată de chef Ramsay. Expertul tău în mâncare stradală poate să personalizeze în totalitate acest tur, astfel încât să se potrivească preferințelor tale, trebuie doar să-l contactezi pentru a afla mai multe!

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.