Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Explorează East End, cel mai creativ cartier din Londra, și descoperă-i secretele

Explorează East End, cel mai creativ cartier din Londra, și descoperă-i secretele

113 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 17

Scurtă descriere:

Mergi pe urmele lui Jack de Ripper și ale lui Elephant Man (Omul Elefant) într-un tur de două ore în zona East End din Londra. Află despre mahalalele și secretele celui mai divers cartier creativ și cultural din Londra. Și încheie cu un prânz opțional cu curry!

Repere:

  • Află despre scena de artă stradală în continuă schimbare din cartierul East End din Londra;
  • Ascultă povești sfâșietoare despre gangsterii din East End;
  • Vizitează locuri ascunse, departe de rutele turistice;
  • Mergi pe urmele celebrului criminal în serie Jack the Ripper;
  • Vezi ce au în comun Dracula, Banksy și Elephant Man;
  • Alătură-te ghidului tău local la un prânz opțional cu curry.

 

La ce să te aștepți:

De la arta stradală și galeriile locale și până la lorzii bandelor de criminali, inclusiv Jack the Ripper, Dracula, Elephant Man și frații Krey, cartierul East End din Londra le are pe toate. Un loc de foste mahalale ale orașului, plin de secrete, turul la pas de două ore te conduce departe de traseele turistice, în una dintre cele mai creative zone din Londra.

 

Un ghid informat te introduce în povestea coloratelor personaje și-ți spune despre valurile de imigranți care au definit cel mai divers cartier cultural al orașului. Vezi arta stradală care definește East End, cele mai faimoase lucrări fiind cele ale lui Banksy, și plimbă-te pe străzi pline de magazine de familie, încărcate cu role de țesături viu colorate.

 

La finalul turului, ești liber să-ți continui explorarea pe cont propriu sau te poți alătura ghidului tău la un prânz în unul dintre cele mai bune restaurante cu curry din East End. Delicios!

Vezi și alte experiențe din Londra

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.