Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Mergi într-un tur cu bicicleta și vezi atracțiile legendare din centrul Londrei

Mergi într-un tur cu bicicleta și vezi atracțiile legendare din centrul Londrei

443 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 3 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 35

Scurtă descriere:

Bucură-te de o plimbare cu bicicleta dimineața, în jurul Londrei centrale, și vezi atracțiile legendare ale orașului. Ghizi experimenatați te însoțesc de-a lungul malurilor Tamisei, pe drumuri și alei, pentru a descoperi inima Londrei.

Repere:

 

  • Admiră performanța uimitoare a ingineriei la London Eye;
  • Pedalează pe lângă Houses of Parliament și Westminster Abbey;
  • Intră în curtea școlii Westminster, una dintre cele mai faimoase școli private din Regatul Unit;
  • Vezi ceremonia de schimbare a gărzilor la Buckingham Palace;
  • Plimbă-te cu bicicleta prin St. James's Park, evitând rațele și veverițele;
  • Vezi Chinatown și Soho, două cartiere pline de viață din centrul Londrei;
  • Mergi spre Smithfield Market, istorica piață londeneză pentru comerțul cu carne;
  • Admiră impozanta St. Paul's Cathedral, opera arhitecturală a lui Sir Christopher Wren.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de o plimbare de trei ore și jumătate cu bicicleta la atracțiile clasice din Londra, pentru a vedea multe dintre zonele istorice ale orașului. Întâlnește-ți ghidul pe malul de sud al Tamisei, aproape de complexul de artă Southbank, și alege-ți bicicleta. Apoi pornește de-a lungul malului râului și începe-ți turul de la uimitoarea operă de inginerie, London Eye, cea mai mare roată din lume.

 

Admiră Houses of Parliament, peste râu, și continuă pe lângă Lambeth Palace, pentru a traversa râul pe Lambeth Bridge. Pedalează pe lângă mici case din cărămidă, aliniate de-a lungul străzii, ce oferă un contrast încântător impozantelor monumente istorice.

 

Plimbă-te prin curtea școlii Westminster și admiră clopotnița catedralei Westminster Abbey. Apoi pedalează spre St. James’s Park. Prinde momentul festiv al ceremoniei de schimbare a gărzilor de la Buckingham Palace. Apoi îndreaptă-te din nou spre Londra centrală, pentru a te plimba în siguranță prin Trafalgar Square, în timp ce lordul Nelson privește în jos de pe columna lui. Treci de Chinatown și mergi spre Covent Garden.

 

Fă o pauză pentru a vedea un spectacol de teatru stradal pe veranda centrală a pieței. Apoi, urcă din nou pe bicicletă pentru a călători prin cartierul juridic din Londra, spre coloratele Leather Lane Market și Smithfield’s Market, piețele de carne animate ale Londrei. Treci de uimitoarea St Paul’s Cathedral, proiectată de Wren, și traversează înapoi râul, pe partea de sud a Tamisei, pe faimosul Blackfriars Bridge, pentru a-ți încheia turul.

 

Vezi și alte experiențe din Londra

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.