Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Descoperiți orașul Benalmadena cu double-decker-ul

Descoperiți orașul Benalmadena cu double-decker-ul

4 Reviews

Costa del Sol / Spania

Durată: 24 ore

Furnizor:

De la 13

Scurtă descriere:

Descoperiți Benalmadena într-un tur de vizitare de tip Hop-on Hop-off cu double decker-ul. Cu biletul valabil 24 de ore, călătoriți de-a lungul frumosului oraș de pe Costa del Sol într-un autobuz supraetajat, trecând de atracții precum Puerto Marina și Tivoli World Park. Aflați despre fiecare dintre ele din comentariile de la bord și bucurați-vă de libertatea pe care v-o oferă sistemul Hop-on Hop-off ca să urcați și să coborâți la oricare dintre cele 11 stații bine plasate.

Repere:

  • Tur de vizitare al orașului Benalmadena la bordul unui double-decker;
  • Creați-vă un itinerariu personalizat și explorați Benalmadena în ritmul potrivit pentru voi;
  • Vedeți atracțiile de top ce includ plaja Malapesquera și castelul Bil-Bil;
  • Coborâți și urcați de câte ori doriți la fiecare dintre cele 11 stații din oraș;
  • Bucurați-vă de comentariul audio amuzant;
  • Puteți achiziționa și varianta digitală de bilet.

La ce să te aștepți:

De la etajul superior al unui double-decker, observați șarmul istoric al orașului Benalmadena în timp ce ascultați comentariile audio informative. Simțiți briza călduță în păr pe măsură ce treceți de obiective importante, precum castelul Bil-Bil, un monument străvechi celebru pentru nuanța sa de roz, și de Tivoli World, unul dintre cele mai mari parcuri tematice de pe Costa del Sol.

 

Alegeți să rămâneți în autobuz pe tot parcursul, sau coborâți la atracții precum Playa Arroyo De La Miel și Parque De La Paloma. Alegeți să explorați monumentele întâlnite la fiecare dintre stații ca să faceți astfel cunoștință cu atracțiile numeroase ale orașului Benalmadena. Vedeți mai jos itinerariul pentru o listă completă a stațiilor.

 

Itinerariu:

Puerto Marina

Malapesquera Beach

Hotel Riviera

Benalroma Ruins

Selwo Marina

Parque De La Paloma

Renfe-Arroyo De La Miel

Tivoli-Cable Railway

Arroyo De La Miel Beach

Bil-Bil Castle

Exhibition Centre

Vezi și alte experiențe din Costa del Sol

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.