Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Descoperă viața de noapte din Bangkok într-un tur privat, alături de un ghid local

Descoperă viața de noapte din Bangkok într-un tur privat, alături de un ghid local

1 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 32

Scurtă descriere:

Bucură-te de Bangkok noaptea, într-un tur privat de două ore și jumătate, alături de un ghid care te introduce în atmosfera de seară a orașului. Gustă din mâncarea stradală, plimbă-te cu un tuk-tuk și turul se termină la un bar pe acoperiș, pentru o băutură. Timpul de plecare în tur este flexibil, astfel încât să corespundă preferințelor tale.

Repere:

  • Tur privat de două ore și jumătate în Bangkok, noaptea;
  • Descoperă viața de noapte a orașului și piețele de noapte;
  • Plimbă-te cu tuk-tuk-ul ;
  • Degustă mâncarea stradală;
  • Primește informații de interior de la un ghid privat.

La ce să te aștepți:

După ce-ți întâlnești ghidul în Bangkok, explorarea ta de seară începe cu o vizită la Wat Hua Lam Phong, un templu ascuns în inima orașului, unde ești binevenit să faci o donație pentru o cauză care-i sprijină pe nevoiași, dacă dorești; ghidul tău îți poate oferi detalii.

Apoi îndreaptă-te spre piața de noapte Patpong, care se află în cartierul luminilor roșii, și plimbă-te de-a lungul străzii aglomerate alături de ghidul tău; dacă vrei, te poți târgui cu vânzătorii locali. Continuă pe o stradă cunoscută pentru viața de noapte și încearcă niște mâncare stradală thailandeză în Silom, unde poți lua un loc la o masă și să te bucuri de trei gustări recomandate de ghidul tău.

Apoi, urcă într-un tuk-tuk pentru o plimbare pâna la ultima oprire a turului tău – un bar ales de ghidul tău. Admiră priveliștea cu zgârie-norii orașului și bucură-te de o bere în timp ce vorbești mai multe despre Thailanda cu ghidul care te însoțeste. Turul tău se încheie aici.

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.