Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Experimentează atracțiile regale din Londra într-un tur de vizitare cu autocarul, alături de un ghid

Experimentează atracțiile regale din Londra într-un tur de vizitare cu autocarul, alături de un ghid

157 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 41

Scurtă descriere:

Experimentează atracțiile regale din Londra în acest tur de vizitare cu autocarul, de trei ore și jumătate, și vezi schimbarea gărzilor de la Buckingham Palace. Fă un tur panoramic al orașului împreună cu ghidul tău, trecând de Kensington Palace și de Westminster Abbey. De asemenea, vezi Trafalgar Square și Big Ben-ul și urmărești ceremonia de schimbare a gărzilor. Fă un upgrade, pentru a include un bilet la London Eye.

Repere:

  • Tur al Londrei regale, de trei ore și jumătate, condus de un ghid;
  • Vezi atracțiile majore din Londra, inclusiv Big Ben-ul, Houses of Parliament și locul unde se desfășoară nunțile regale, Westminster Abbey;
  • Treci de Kensington Palace, care era reședința prințesei Diana, Royal Albert Hall și Trafalgar Square;
  • Bucură-te de ceremonia de schimbare a gărzilor de la Buckingham Palace;
  • Fă un upgrade, pentru a include un bilet fără dată, la London Eye.

La ce să te aștepți:

După ce ești preluat din centrul Londrei, relaxează-te în autocarul confortabil, dotat cu aer condiționat, și pornește în turul de trei ore și jumătate al atracțiilor regale din Londra.

 

Pe parcursul călătoriei, pune-ți căștile de ultimă generație, pentru a auzi cu claritate fiecare cuvânt din comentariul ghidului tău. Ascultă informații fascinante despre istoria și arhitectura regală a Londrei, și ține-ți camera aproape pentru a face poze obiectivelor de pe drum.

 

Începe cu o călătorie panoramică, pe frumoasele străzi ale orașului, spre Kensington Palace, reședință a prințesei Diana, începând din anul 1981 și până la moartea sa prematură, din anul 1997. Admiră proporțiile elegante ale palatului și află despre viața prințesei Diana. Apoi vezi frumoasa sală de concerte Royal Albert Hall, și Albert Memorial, grandiosul monument comemorativ comisionat de regina Victoria în onoarea iubitului ei soț, prințul Albert.

 

Mergi spre Trafalgar Square și spre Whitehall, trecând de Downing Street, reședința prim-ministrului britanic. Apoi te îndrepți spre Houses of Parliament și Big Ben, din Parliament Square (Piața Parlamentului), și continui spre Westminster Abbey, magnifica biserică gotică unde prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în luna aprilie în 2011.

 

După ce faci poze aici, călătorești spre St James’ Park și Buckingham Palace, pentru a vedea faimoasa ceremonie de schimbare a gărzilor. Ascultă în timp ce ghidul vorbește despre istoria ceremoniei. Apoi, dintr-un loc din fața palatului, privește cum gardienii reginei – purtând tunicile lor roșii iconice și căciulile înalte din blană de urs – mărșăluiesc în ritmurile fanfarei militare și își schimbă îndatoririle, în mod ceremonios, cu noua gardă.

 

Turul tău se încheie apoi în Trafalgar Square, de aici fiind liber pentru a explora Londra centrală pe parcursul după-amiezii. Pentru a vedea orașul de la înălțime, fă un upgrade ce include un bilet fără dată, la London Eye.

Vezi și alte experiențe din Londra

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.