Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Vezi atracțiile spectaculoase ale Londrei și bucură-te de tradiționalul ceai de după-amiază

Vezi atracțiile spectaculoase ale Londrei și bucură-te de tradiționalul ceai de după-amiază

6 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 60

Scurtă descriere:

Descoperă atracțiile spectaculoase ale capitalei bogate în istorie a Angliei, în acest tur de vizitare în Londra. Cu un ghid informat, vizitează obiective iconice, ca Trafalgar Square, și admiră monumente maiestuoase, ca Big Ben, Houses of Parliament și Westminster Abbey. Află informații fascinante despre trecutul incitant al orașului, pe măsură ce explorezi câteva dintre cele mai renumite cartiere din Londra. Încheie-ți turul cu definitoria experiență britanică de servire a ceaiului de după-amiază, la un prestigios hotel central londonez.

Repere:

  • Plimbare de două ore și jumătate într-un tur în Londra ce include servirea ceaiului de după-amiază;
  • Hoinărește prin Trafalgar Square, Whitehall și Parliament Square;
  • Vezi atracții ca Big Ben, Houses of Parliament și Westminster Abbey;
  • Ascultă comentariile pline de informații prețioase despre Londra și despre istoria ei, oferite de un ghid expert;
  • Savurează un delectabil ceai de la ora cinci, la un hotel central de lux.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul într-o zonă centrală din Londra și ponește într-un tur intens de vizitare a orașului. Pune-ți căștile audio pentru a auzi comentariile iluminatoare ale ghidului tău într-un mod clar și apoi îndreaptă-te spre prima oprire, aglomerata Trafalgar Square, locul unde se află monumente magnifice, ca Nelson’s Column și National Gallery. Fă fotografii lângă colosalii lei de lângă columnă și ascultă informații fascinante despre fiecare atracție din vecinătate.

 

Mergi mai departe spre Whitehall, o stradă elegantă, flancată de clădiri din cărămidă superbe și de instituții parlamentare. Vezi faimoasa ușă neagră de pe 10 Downing Street (reședința premierului britanic) și continuă spre Parliament Square, pentru a vedea atracții iconice, ca Big Ben, Houses of Parliament și Westminster Abbey, catedrala sacră în care prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit.

 

Când turul tău se încheie, mergi într-o plimbare relaxată spre un prestigios hotel londonez, pentru a te bucura de ceremonia servirii ceaiului de după-amiază. Adâncește-te în istoria acestei locații liniștite înainte de a lua un loc în elegantul salon, pentru a savura o gamă apetisantă de bicuiți, de mici sandvișuri delicate și de prăjituri proaspete. După ce bei ceaiul englezesc, ia-ți rămas bun de la ghidul tău și pornește pe cont propriu spre următoarea ta destinație.

 

 

Vezi și alte experiențe din Londra

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.