Acasa Travel Tips Planificarea călătoriei 10 site-uri cu cele mai bune oferte pentru zboruri ieftine

10 site-uri cu cele mai bune oferte pentru zboruri ieftine

Planificarea călătoriei

Când vrei să vezi lumea cu un buget limitat, este esențial să găsești zboruri ieftine, ce îți reduc cu mult costul călătoriei. Din fericire, companiile aeriene fac din ce în ce mai des oferte de nerefuzat. Important este să știi unde le găsești.

Trăim într-o eră în care e mai simplu ca oricând să găsim zboruri ieftine către aproape orice destinație a lumii. Companiile aeriene se întrec în a face oferte care mai de care mai accesibile, fie că vorbim despre cele low cost sau nu, așa că important acum este doar să hotărăști că vrei să pleci în vacanță.

Sigur, ca să îți garantezi cel mai mic preț, nu strică să urmărești din timp agregatoarele și motoarele de căutare care îți pun sub lupă bilete de avion ieftine și să fii flexibil în legătură cu datele de plecare.

 Am selectat pentru tine cele mai de încredere site-uri care îți oferă astfel de soluții și care sunt utilizate de milioane de călători. Tot ce trebuie să mai faci ca să pleci în concediu e să fii cu ochii pe ele... și, dacă preferi o anumită destinație, să îți setezi alerte ca să primești informația imediat ce apare cea mai bună ofertă pentru tine.

Top 10 site-uri unde găsești zboruri ieftine

  1. Skyscanner

Skyscanner este un motor de căutare pentru călătorii cu avionul în toată lumea, care compară milioane de zboruri pentru a-ți furniza cele mai ieftine variante, în cel mai rapid mod. Noi îl recomandăm cu încredere, mai ales că este un site premiat și apreciat de publicații internaționale ca The Independent, The Guardian, Which? Travel sau BBC Radio 1.

 

  1. Momondo

Momondo este un motor de căutare gratuit și independent, ce compară milioane de oferte de bilete de avion și oferte de călătorie, în cel mai transparent mod cu putință, astfel încât să găsești cele mai bune prețuri pentru zboruri, hoteluri și servicii de închiriere mașini din întreaga lume, dar și idei și inspirație pentru următoarea vacanță.

  1. Dohop

Dohop este o companie în creștere, care oferă un motor de căutare de zboruri ușor de folosit, pentru a găsi cele mai bune rute și conexiuni între două destinații, la cel mai bun preț. În 2016 a fost apreciat de industrie și a câștigat premiul „The World's Leading Flight Comparison Website“ la World Travel Awards. 

  1. CheapFlights

Cheapflights te ajută să găsești bilete de avion ieftine, hoteluri sau servicii de închiriere mașini de la sute de companii aeriene, agenții sau companii de turism partenere. Peste 120 de milioane de oameni vizitează anual site-ul și aplicațiile acestei firme, ce face parte din rețeaua globală Momondo Group.

  1. Kayak

Kayak este o companie globală ce analizează ofertele site-urilor de turism, începând cu agențiile online și terminând cu site-urile companiilor aeriene, hotelurilor și firmelor de închiriere mașini, pentru a-ți furniza toate informațiile de care ai nevoie când îți planifici vacanța, astfel încât să iei cele mai bune decizii.

  1. CheapTickets

CheapTickets oferă nu doar bilete de avion ieftine, ci și oferte avantajoase la hoteluri, croaziere, închiriere mașini, precum și pachete de vacanță convenabile, excursii last-minute sau bilete la evenimentele care te interesează. Fondat în 1986, site-ul este deținut de Expedia Inc., una dintre cele mai mari companii de turism din lume.

  1. Hipmunk

Pe Hipmunk cauți ușor și rapid oferte bilete de avion, trenuri, dar și vacanțe și camere de hotel pe care le poți închiria prin intermediul Airbnb. Site-ul compară ofertele celor mai bune companii de turism, pentru a afișa cele mai ieftine bilete de avion sau camere de hotel, astfel încât să optezi pentru cea mai bună variantă.

  1. CheapOair

CheapOair, ce face parte din compania Fareportal, este o soluție pentru a căuta bilete reduse la cursele aeriene, hoteluri, servicii de închiriere mașini, vacanțe sau croaziere. Compania se bucură de premii și recunoaștere în publicațiile internaționale.

  1. Flightfox

Prin Flightfox te bucuri de experiența celor mai buni experți în turism, care planifică pentru tine orice călătorie cu avionul îți dorești. Trebuie doar să introduci pe site o solicitare de călătorie, care este evaluată de experți, și să răspunzi la câteva întrebări pentru a optimiza cea mai ieftină variantă de zbor. Reprezintă o soluție excelentă în special în cazul zborurilor lungi, cu mai multe escale.

  1. Fly

Este un motor de căutare de oferte de bilete de avion ce analizează sute de site-uri ale companiilor aeriene, inclusiv ale celor low-cost și agențiilor de turism, pentru a afișa, în cel mai simplu mod și în timp real, cele mai bune oferte, ce includ și taxele, astfel încât să poți vedea costul total.

Tu ce site-uri folosești pentru rezervarea zborurilor? Dacă ai mai multe idei sau informații care i-ar ajuta și pe alți călători, te invităm să le împărtășești în comentarii.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.