Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Admirați apusul într-un tur călare pe plajă și prin zonele rurale din împrejurimi

Admirați apusul într-un tur călare pe plajă și prin zonele rurale din împrejurimi

Republica Dominicană

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 53

Scurtă descriere:

Încheiați-vă o zi perfectă în Republica Dominicană cu admirarea soarelui ce apune la orizont. Acest tur călare de două ore vă lasă fără cuvinte, pe măsură ce vă bucurați de peisajul uimitor, în timp ce vă aflați în șa. Acesta este un mod perfect de a vă încheia ziua alături de persoana iubită.

Repere:

  • Experiență romantică, perfectă pentru cupluri;
  • Vedeți atracțiile iluminate noaptea;
  • Răsfățați-vă persoana iubită într-o ocazie specială;
  • Tot echipamentul necesar este inclus;
  • Tur condus de un ghid local.

La ce să te aștepți:

Sunteți preluați de la hotel între orele trei și patru după-amiaza. Faceți o scurtă excursie spre o frumoasă fermă locală din Punta Cana. Întâlniți uimitorii cai și multe alte animale care se simt aici acasă.

După aceea, faceți un tur călare de două ore de-a lungul plajei și prin zona rurală. Acest tur este ghidat de profesioniști, și vă permite să vă bucurați de plimbare în cel mai deplin confort. Bucurați-vă de priveliști, apoi găsiți locul perfect ca să priviți apusul! Ce experiență de neuitat! Aceasta este cea mai bună modalitate prin care să sfârșiți o zi perfectă în Republica Dominicană. Este un tur care vă va impresiona, cu siguranță. Băuturi răcoritoare sunt disponibile, iar transportul este inclus.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.