Acasa Travel Tips Planificarea călătoriei Vacanțe ieftine: 5 site-uri unde găsești oferte de cazare ieftină

Vacanțe ieftine: 5 site-uri unde găsești oferte de cazare ieftină

Planificarea călătoriei

Îți dorești vacanțe ieftine și multe? Firește că îți dorești. Vrei să vezi, să mergi, să călătorești și să afli de toate, să absorbi atmosfera locală și să te bucuri de vibe-ul oricărei destinații? Atunci te vor ajuta, cu siguranță, aceste informații despre site-urile pe care îți rezervi cele mai avantajoase locuri de cazare.  

Știi deja cât de important este pentru tine să călătorești, cât de mult te îmbogățește un concediu și cât de tare apreciezi senzația de libertate pe care ți-o oferă o vacanță. Să mergi unde îți dorești poate fi un lux, dar dacă știi unde să cauți, luxul acesta poate deveni ușor accesibil. 

Când vine vorba despre bugetul unei călătorii, nici nu mai contează cât de generos este, pentru că ai pe ce să îl consumi.
Dar dacă bugetul nu este dintre cele mai mari, este important să îl împarți înțelept, astfel încât să acoperi toate cheltuielile obligatorii – de la costul zborului până la cazare și mese – dar să îți rezervi ceva și pentru experiențele de călătorie. Oriunde te-ai duce, acestea sunt cele care te fac să simți cu adevărat gustul vacanței, te conectează la destinație și la specificul ei și te încurajează să faci parte din viața locului pe care îl vizitezi.

Așa că, indiferent de travel mood sau de experiențele pe care îți dorești să le trăiești, pornește în programarea vacanței tale căutând cele mai convenabile locuri de cazare.

Soluțiile sunt multe, noi ți le prezentăm pe cele care acoperă cele mai diverse destinații din întreaga lume – furnizori de încredere, de a căror experiență te poți bucura liniștit – și ale căror oferte de cazare (și raport calitate/preț) sunt cu adevărat imbatabile.

5 site-uri cu oferte de cazare pentru vacanțe ieftine

1. Hostelz.com

Site-ul adună laolaltă informații despre hostelurile din întreaga lume, iar rezultatele sunt exhaustive – ai aici variante convenabile de a te caza în peste șapte mii de orașe din întreaga lume, cu peste 50 de mii de variante. Cea mai mare bază de date din lume, aceasta oferă acces direct la hosteluri și un sistem de căutare care îți găsește cele mai cele mai bune variante de cazare ieftina. Review-urile sunt necenzurate și includ fotografii făcute de utilizatori, iar sistemul de feedback (Hostelz.com Combined Rating) te asigură de calitatea oricărui hostel pe care îl cauți.  

2. Hostel Bookers

Compania acoperă hosteluri și hoteluri avantajoase în mai mult de 170 de țări, dându-ți astfel ocazia să găsești variante de cazare ieftină oriunde ți-ai dori. Ofertele sunt tentante mai ales pentru studenți sau amatorii de vacanțe ieftine. Cu rezervări fără taxe și peste nouă milioane de review-uri, platforma este dedicată celor care vor să vadă lumea, să își facă prieteni noi și să trăiască din plin imersiunea într-o cultură nouă. Chiar natura socială a experienței oferite de șederea la un hostel este un punct forte, alături de opțiunile de booking și aplicația mobilă (în 19 limbi) folosită de jumătate dintre utilizatori în vacanțele lor.

3. Hostels Club

Site-ul a fost creat ca o companie care să ofere cele mai oferte de cazare turiștilor cu un buget limitat. Oriunde ai călători, găsești aici variante de cazare ieftină (peste 30.000) ce vor acoperi o mulțime de nevoi. Această companie tânără înțelege perfect nevoile utilizatorilor și furnizează un motor de căutare și rezervare pentru destinații din toată lumea, cu o diversitate de opțiuni de cazare și cu booking rapid cu numai 10% avans.

4. Budget Places

Site-ul, fondat în 2003 în Barcelona îți oferă oferte de cazare pentru vacanțe ieftine în peste o mie de destinații, și în mai mult de 7500 de hosteluri, hoteluri, pensiuni și apartamente. Peste 200 de mii de persoane își rezervă online aici călătoriile, pentru că raportul calitate/preț este excelent și locațiile sunt mai mereu centrale, la îndemână.

5. Hostels.com

Echipa site-ului lucrează alături de călători din toată lumea pentru a diversifica gama de opțiuni de cazare ieftină acoperită de platformă, care numără hosteluri, variante Bed & Breakfast, hoteluri ieftine și multe altele, în 170 de țări din toată lumea. În plus, găsești aici consiliere pentru bugetul pe care îl ai, articole de călătorie, podcast-uri și alte detalii relevante atunci când vrei să călătorești la cele mai avantajoase costuri.

Deci nu mai sta pe gânduri! Lumea ți se așterne la picioare cu aceste soluții pentru vacanțe convenabile (și îți recomandăm să cauți și ofertele de preț excelente pe care le practică în ultima vreme companiile aeriene. Bon voyage!

 

 

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.