Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Participă la un curs de gătit și trăiește viața la fermă în Nha Trang

Participă la un curs de gătit și trăiește viața la fermă în Nha Trang

Nha Trang / Vietnam

Durată: 6 ore

Furnizor:

Viator

De la 53

Scurtă descriere:

Nha Trang este celebru pentru natura care îl înconjoară și pentru agricultură. Aici găsești câmpuri de orez, ferme de legume, răzoare de flori. Așadar, când te afli în Nha Trang, rezervă-ți o jumătate de zi ca să călătorești pe bicicletă, să faci pe fermierul sau să te alături unui curs de gătit. Ai parte de o experiență tradițională autentică, ce se va transforma într-o amintire de neuitat a șederii tale în Nha Trang.

Repere:

  • Tur perfect pentru un grup mic;
  • Este ideal pentru cei care ajung aici pentru prima dată;
  • Turul este prietenos cu copiii.

La ce să te aștepți:

Ești preluat de la portul Nha Trang sau de la hotel, de o mașină privată, și îți întâlnești ghidul. Apoi te urci pe bicicletă și începi să pedalezi de-a lungul râului Cai, spre zona rurală din afara orașului. Pe drum, faci câteva opriri, la pagoda Loc Tho, la un centru de plasament, un pod de lemn, o fermă de legume și o piață locală. Gătești alături de localnici și te bucuri de prânzul pe care l-ai pregătit.

Din meniu fac parte un stir fry de legume, pește, dovleac la aburi, pui fript, și o supă dulce drept desert.

Te întorci apoi la portul din Nha Trang sau la hotel, unde turul ia sfârșit. 

Vezi și alte experiențe din Nha Trang

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.