Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Mergeți în insula Murano într-un taxi privat pe apă și participați la o demonstrație de suflare a sticlei

Mergeți în insula Murano într-un taxi privat pe apă și participați la o demonstrație de suflare a sticlei

14 Reviews

Veneția / Italia / Europa

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 45

Scurtă descriere:

Vizitați celebra insulă a sticlei Murano cu un taxi de apă privat și priviți artizanii sticlari la muncă. Explorați catedrala de secolul al VII-lea din centrul istoric din Murano, înainte de a afla ce abilități sunt necesare pentru a prelucra sticla. Intrați într-o fabrică tradițională pentru o demonstrație, treceți prin showroom-uri, profitați de discount-uri și chiar încercați un pantof de sticlă. Dacă mărimea se potrivește, puteți pleca acasă cu un suvenir special din sticlă venețiană.

Repere:

  • Vizitați Murano cu un taxi privat și asistați la o demonstrație de suflare a sticlei;
  • Profitați de șansa de a proba pantoful de sticlă al Cenușăresei;
  • Călătoriți pe Grand Canal într-un taxi de apă privat, admirând uimitorul peisaj local pe drum;
  • Plimbați-vă pe străzile din Murano – inclusiv prin centrul istoric – pe drumul către fabrica de sticlă;
  • Priviți artizanii la treabă, creând obiecte de sticlă, și participați la meșteșugul iconic al insulei;
  • Încercați un pantof de sticlă pentru șansa de a câștiga un suvenir special;
  • Bucurați-vă de discount-ul de 20% la orice achiziție din showroom.

La ce să te aștepți:

Întâlniți-vă ghidul privat la recepția hotelului. Îmbarcați-vă într-un taxi pe apă și călătoriți pe Grand Canal prin Veneția și prin lagună ca să ajungeți în insula Murano. Odată ajunși aici, vă plimbați prin centrul istoric și vizitați catedrala Santa Maria e Donato, o biserică datând din secolul al VII-lea în stil romanesc, cu mozaicurile originale.

După o plimbare de 15 minute pe străzile liniștite din Murano, ajungeți la fabrica de sticlă. Aici, petreceți 20 de minute observând artizanii la muncă. Îi priviți în timp ce fac două obiecte cu ajutorul tehnicilor lor de suflare și sculptare. Ați vrea să încercați un pantof de sticlă? Dacă se potrivește, deveniți Cenușăreasa pentru o zi și primiți un cadou foarte special. Puteți alege dintre o vază multicoloră, un vas cu decorațiuni millefiori sau un pahar venețian de vin numit goto. Turul se sfârșește în fabrica de sticlă. Vă puteți întoarce în centrul Veneției sau să continuați spre insulele Burano și Torcello cu transportul public (pe cont propriu). Stația se află la 300 de metri de fabrică (biletul nu este inclus în costul experienței).

Vezi și alte experiențe din Veneția

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.