Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Luați o cină romantică într-o vilă istorică de secolul al XVIII-lea pe Riviera del Brenta

Luați o cină romantică într-o vilă istorică de secolul al XVIII-lea pe Riviera del Brenta

4 Reviews

Veneția / Italia / Europa

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 150

Scurtă descriere:

Savurați preparate tradiționale venețiene într-un fel unic, o cină elegantă și romantică într-o vilă de secol XVIII. Bucurați-vă de un ospăț cu rețete cu pește și carne și de vin, în timp ce vă desfătați cu experiența de a cina pe malul râului Brenta.

Repere:

  • O cină de patru ore într-o vilă venețiană pe malul râului Brenta;
  • Călătoriți din Veneția spre vila ducală din apropiere, datând din secolul al XVIII-lea;
  • Bucurați-vă de un aperitivo în timp ce aflați lucruri interesante despre vilă;
  • Cinați, încercând specialități locale precum paste și risotto, alături de vin și carne sau pește.

La ce să te aștepți:

Sunteți preluați din Piazzale Roma la ora 7 seara și sunteți conduși la vila ducală care se află la doar 20 de minute distanță. La sosire sunteți întâmpinați de ghid cu un aperitivo special, într-o atmosferă relaxantă, departe de agitația Veneției, unde vi se spune povestea zonei ce înconjoară vila.

Cina este servită la ora 8. Gustați paste sau risotto de casă, pește proaspăt sau carne, după cum doriți. Toate acompaniate de vinul special produs în zonă. Aveți tot timpul să vă relaxați și să vă bucurați de o cină specială și romantică într-o zonă istorică spre care migrau aristocrații din secolul al XVI-lea, ca să scape de orașul aglomerat. Vilele erau odinioară deținute de celebrități importante, precum Palladio, Casanova sau Mussolini. Mulți scriitori celebri, precum Byron și Goldoni, au lăsat în urmă amintiri încântătoare ale timpului petrecut aici. La ora 10 sunteți conduși înapoi în Piazzale Roma.

Vezi și alte experiențe din Veneția

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.