Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Faceți o croazieră la apus prin laguna venețiană, într-o ambarcațiune tradițională

Faceți o croazieră la apus prin laguna venețiană, într-o ambarcațiune tradițională

40 Reviews

Veneția / Italia / Europa

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 79

Scurtă descriere:

Navigați peste laguna venețiană în această croazieră romantică de două ore, la apus. Obțineți o nouă perspectivă asupra catedralelor și palatelor care se aliniază pe insulele Veneției de la bordul unei ambarcațiuni tradiționale. Deschideți o sticlă de Prosecco și admirați bazinul San Marco și Lido în lumina aurie a asfințitului. Numărul de participanți la acest tur este limitat la 11, pentru a asigura o experiență intimă, personalizată.

Repere:

  • O croazieră de două ore în Veneția, la apus, însoțită de Prosecco;
  • Admirați caleidoscopicul apus venețian dintr-o barcă tradițională;
  • Navigați prin lagună și bazinul San Marco cu ajutorul unui skipper expert;
  • Treceți de Lido și de câteva dintre insulele mai izolate;
  • Savurați un Prosecco privind cum apune soarele;
  • Numărul de participanți este limitat la 11 într-o ambarcațiune, pentru o experiență intimă.

La ce să te aștepți:

Alegeți dintre două variante pentru momentul plecării, apoi întâlniți-vă ghidul skipper la stația de vaporetto Ospedele. Ambarcațiunea va fi sau o sampierotta – un vas de pescuit potrivit pentru grupuri mai mici – sau un bragozzo, pentru grupuri cu 5 până la 11 persoane. Ambele sunt vase venețiene tradiționale, realizate manual.

Urcați la bord și priviți arhitectura iconică a Veneției îndepărtându-se, pe măsură ce înaintați în lagună. Admirați o perspectivă nouă a bazilicii San Marco și a clopotniței alăturate, când traversați bazinul San Marco, și vedeți fortăreața Sant’Andrea, datând din secolul al XVI-lea. Sorbiți din priviri Lido, San Clemente Le Grazie și multe alte atracții pe care vi le arată ghidul. Într-un loc deosebit de frumos între insulele Giudecca și San Giorgio Maggiore, skipper-ul va opri barca ca să plutiți în apele calme ale lagunei și să ridicați un pahar de Prosecco în cinstea scenei idilice care vi se desfășoară în față (aveți la alegere și băuturi răcoritoare). Pe măsură ce soarele alunecă spre orizont, vedeți frumusețea maiestuoasă a insulelor venețiene scăldată într-o strălucire roz.

Continuați, aflând despre istoria acestui loc magic, când ghidul îndreaptă ambarcațiunea spre Veneția, ale cărei lumini se aprind curând. Luați-vă la revedere de la ghid și de la ceilalți pasageri la punctul inițial de plecare, la finalul acestei croaziere de două ore.

Atenție: din decembrie până în februarie este un maximum de patru persoane pentru fiecare rezervare.

Vezi și alte experiențe din Veneția

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.