Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Descoperiți grădinile ascunse ale Veneției într-o plimbare ghidată

Descoperiți grădinile ascunse ale Veneției într-o plimbare ghidată

5 Reviews

Veneția / Italia / Europa

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 207

Scurtă descriere:

Descoperiți grădinile ascunse ale Veneției într-un tur ghidat în plimbare. Vizitați parcuri publice, grădini ale palatelor și curți ascunse, alături de ghidul calificat.

Repere:

  • Vizitați palate private și grădini, curți interioare și grădini ale mănăstirilor;
  • Aflați mai multe despre istoria grădinilor din Veneția;
  • Vedeți câteva dintre cele mai ascunse colțuri ale orașului, alături de ghidul vostru.

La ce să te aștepți:

Vizitați grădinile secrete ale Veneției care sunt ascunse după ziduri înalte, într-un tur ghidat în plimbare de două ore. Îndreptați-vă spre colțuri ascunse ale orașului și spre palate izolate, descoperind Veneția de dincolo de cărările prea bătute.

Aflați mai multe despre istoria grădinilor superbe ale Veneției de la ghidul vostru. Urmați o rută interesantă printre grădinile magice ale orașului.

 

Plimbați-vă prin parcuri publice, prin curți interioare înverzite și prin grădinile idilice ale mănăstirilor. Vizitați fermecătoarele spații ascunse de palatele magnifice. Bucurați-vă de mirosul copacilor și al florilor și de frumusețea bobocilor care vă înconjoară. 

Vezi și alte experiențe din Veneția

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.