Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Răsfață-te într-un tur privat în Dubai & vizitează Burj Khalifa & bea un cocktail în hotelul Burj Al Arab

Răsfață-te într-un tur privat în Dubai & vizitează Burj Khalifa & bea un cocktail în hotelul Burj Al Arab

7 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 247

Scurtă descriere:

Experimentează locurile iconice din Dubai într-un tur privat de opt ore, care acoperă după-amiaza și seara, pe un itinerariu ce poate fi modificat în funcție de dorințele tale. Treci în revistă atracțiile de top din Dubai, cum ar fi Dubai Marina și hotelul Atlantis The Palm din Palm Jumeirah, și descoperă canalele și magazinele din Souk Madinat Jumeirah. Urcă cu un lift de mare viteză în înălțimile clădirii Burj Khalifa, pentru a absorbi priveliști incredibile. Vezi spectacolul fântânilor din Dubai și bucură-te de un cocktail în barul de sticlă Skyview din Burj Al Arab, legendarul hotel de 7 stele construit în forma unei pânze de corabie.

Repere:

  • Un tur privat de 8 ore al atracțiilor din Dubai, incluzând intrarea la Burj Khalifa și băutura la Burj Al Arab;
  • Oprește-te pentru a face fotografii la hotelul Atlantis The Palm și plimbă-te în Dubai Marina;
  • Hoinărește în jurul magazinele și canalelor din Souk Madinat Jumeirah;
  • Admiră priveliștile incredibile ale orașului de pe platforma de observare de la etajul 124 al turnului Burj Khalifa;
  • Experimentează dansul, luminile și muzica spectacolului fântânilor din Dubai;
  • Savurează un cocktail în barul Skyview din iconicul Burj Al Arab;
  • Bucură-te de o experiență personalizată și de un itinerariu flexibil în acest tur privat.

La ce să te aștepți:

Mergi într-un tur unic al atracțiilor iconice din Dubai și trăiește o experiență ce-ți oferă amintiri de neuitat. Totul începe cu partea modernă a incredibilului oraș, într-o călătorie pe insula artificială Palm Jumeirah. Traversează tunelul subacvatic lung de 800 de metri și descoperă digul de protecție de 12 kilometri, unde se află resortul de lux Atlantis The Palm. Oprește-te pentru a face câteva poze cu magnificul hotel.

Continuă apoi spre Dubai Marina, o zonă rezidențială, comercială și de relaxare exclusivistă. Bucură-te de o scurtă plimbare de-a lungul apei și admiră, din port, cei 260 de zgârie-nori ce se văd în zare. Hoinărește în Souk Madinat Jumeirah, „Mica Veneție“ din Dubai, o zonă construită în forma unei lagune urbane, cu clădiri ridicate în stilul vechilor palate arabe, din la care nu lipsesc clasicele turnuri de vânt. Este traversată de canale care se întind pe o distanță de 3,7 kilometri, ce pot fi traversate cu abra (o ambarcațiune tradițională sau taxi de apă), care aduce oamenii direct la hotel sau la vile.

Mergi în vibrantul și coloratul Souk Madinat, o piață tradițională arabă pitorească. De aici te poți bucura de vederea fantastică a hotelului de lux de 7 stele Burj Al Arab, pe care îl poți fotografia pentru a-l păstra în amintire. În continuare, te deplasezi spre Dubai Mall – Burj Khalifa – unde ai oportunitatea să prinzi apusul de soare peste Golful Persic. Vizitează platforma de observare de la 452 de metri deasupra solului. Urcă cu liftul expres al clădirii până la etajul 124, cu o viteză de 10 etaje pe secundă. Odată ajuns, poți admira panorama de 360 de grade a orașului, cu zgârie-norii săi unici. După ce ajungi cu picioarele pe pământ, bucură-te de spectacolul fântânilor.

Și uite așa ajungi la atracția de top a turului – hotelul Burj Al Arab, simbolul Dubaiului, ce a anunțat înflorirea ulterioară a orașului. Lasă-te impresionat de clădire și intră în atrium, unde admiri coloanele de aur și te adâncești în atmosfera unică a hotelului.

Liftul de sticlă te urcă la Sky View Bar, care se află la etajul 27, la 200 de metri înălțime. Celebru pentru priveliștile panoramice răpitoare, barul oferă o selecție fină de băuturi, servite de barmani profesioniști și prietenoși. Indiferent de ceea ce alegi, toate băuturile până la o valoare de 95 dolari americani sunt incluse în prețul turului. După ce-ți petreci seara aici, șoferul te va conduce la hotel. Orice ar fi, ai parte de o după-amiază de neuitat.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.