Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Explorează tradițiile și cultura orașului într-un tur în Dubai

Explorează tradițiile și cultura orașului într-un tur în Dubai

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată: 4 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 41

Scurtă descriere:

Dubai îți dezvăluie zgârie-nori ultramoderni alături de arhitectura arabă a vechilor souk-uri, moscheelor și palatelor regale. Fă-ți o imagine de ansamblu a Emiratelor într-un tur în Dubai, de o jumătate de zi, care include cartierul istoric Al Fahidi, Muzeul Dubai și o croazieră cu o barcă tradițională – un water taxi. Transferul dus-întors de la hotelurile situate central este inclus. 

Repere:

  • Un tur în Dubai în care vezi centrul istoric, souk-uri pline de condimente, bijuterii si alte marfuri traditionale;
  • Oprește-te pentru a face fotografii la obiectivele proeminente;
  • Călătorește cu o ambarcațiune tradițională pe canalele din Dubai Creek;
  • Transfer dus-întors de la hotel.

La ce să te aștepți:

După ce ești preluat de la hotelul tău central, dimineața sau după-amiaza, întâlnește-ți ghidul la bordul unui autocar modern și începe-ți turul în Dubai pentru a descoperi moștenirea fascinantă a orașului.

Pe drumul spre Jumeirah Beach îți sunt prezentate punctele de interes, cum ar fi clădirea Burj al Arab, construită în forma unei pânze de corabie. În timp ce treci de comunitatea Zabeel, observă arhitectura opulentă a palatelor regale ale șeicilor și fă poze în fața locuinței familiei conducătoare.

La sosirea în centrul istoric al orașului, colindă străzile pietruite ce șerpuiesc în cartierul cultural Al Fahidi, cu arhitectura sa tradițională și cu turnurile de vânt, care permit o ventilare naturală. Vizitează Muzeul Dubai, găzduit în fortul Al-Fahidi, cea mai veche clădire a orașului, care datează din secolul XVIII. Vezi reprezentări ale vieții de zi cu zi în timp ce admiri galeriile muzeului, de la scufundători după perle și ferme de curmale până la souk-uri, moschee și case arabe de dinainte de descoperirea petrolului în Emiratele Arabe Unite.

Împreună cu ghidul tău, traversează afluenții cu apă sărată din Dubai Creek cu o ambarcațiune tradițională (water taxi sau abra), pentru a te pierde în vechile souk-uri pline de condimente, bijuterii din aur și alte mărfuri tradiționale. Turul tău se sfârșește cu transportul înapoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.