Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Explorează palate, moschee și cultura orașului Abu Dhabi & vizitează centrul Ferrari World într-un tur de o zi

Explorează palate, moschee și cultura orașului Abu Dhabi & vizitează centrul Ferrari World într-un tur de o zi

16 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată: 10 ore

Furnizor:

Viator

De la 115

Scurtă descriere:

Explorează palatele, locurile și cultura din Abu Dhabi în acest tur incredibil ce include o oprire la faimosul centru Ferrari World. Urmează-ți ghidul profesionist și prietenos la Marea Moschee a Șeicului Zayed și plimbă-te prin sălile unuia dintre muzeele de mașini de top din lume.

Repere:

  • Un tur ghidat al orașului Abu Dhabi ce include un bilet la faimosul Ferrari World, cu plecare din Dubai;
  • Învață despre viața beduinilor de la ghidul tău local;
  • Un tur perfect pentru familii și pentru vizitatorii care se află pentru prima oară aici;
  • Vizitează Marea Moschee a Șeicului Zayed și hotelul Emirates Palace.

La ce să te aștepți:

Îți întâlnești ghidul la hotel și pornești într-o aventură de o zi, îndreptându-te spre capitala Abu Dhabi, unde turul începe cu o vizită la Marea Moschee a Șeicului Zayed, un edificiu cu o arhitectură superbă, ce definește fumusețea artelor islamice. Continuă cu un tur panoramic al hotelului Emirates Palace, cel mai impresionant din oraș, cu cele 114 domuri magnifice ale sale și cu apartamentele fantastice decorate cu aur și marmură. Află despre stilul de viață al beduinilor într-o vizită la un sat cu valoare de patrimoniu, ce recreează satul Emarti, unde descoperi atracții culturale interesante, înainte de a porni într-o călătorie pe drumul AL Corniche, în care ai posibilitatea să admiri magnificii zgârie-nori.

A doua parte a acestei experiențe ți-o petreci la cel mai mare parc de distracții de interior al mărcii Ferrari. Atinge viteza de 240 de kilometri pe oră în roller-coaster-ul Formula Rossa și călătorește la viteze magice cu ajutorul proiecțiilor unice 3D. Zboară peste Italia la unul dintre incredibilele simulatoare, urmărește spectacolul live de dansuri și acrobații THE RED și întrece-te cu prietenii la GO KART. Nu uita să te bucuri de un prânz cu preparate italiene la unul dintre restaurante, înainte de a descoperi și restul atracțiilor oferite de Ferrari World. Turul se fârșește cu drumul înapoi spre Dubai și cu o mulțime de amintiri pe care să le împărtășești prietenilor sau familiei.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.