Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Experimentează un zbor cu balonul cu aer cald deasupra Toscanei rurale

Experimentează un zbor cu balonul cu aer cald deasupra Toscanei rurale

26 Reviews

Florența / Italia

Durată: 1 ore

Furnizor:

Viator

De la 250

Scurtă descriere:

Observă peisajul rural al Toscanei într-un zbor cu balonul cu aer cald. Pornind din San Casciano în Val di Pesa, căpitanul zborului tău te va ridica la o înălțime de peste 600 de metri în aer. De acolo, privește panorama incredibilă a livezilor de măslini și a podgoriilor din Toscana, dar și a satelor și castelelor superbe. Apoi celebrează-ți aventura cu un pahar de șampanie, la întoarcerea la sol.

Repere:

  • Zbor cu un balon cu aer cald deasupra Toscanei, din San Casciano în Val di Pesa;
  • O plimbare la înalțime de o oră peste o zonă italiană rurală;
  • Bucură-te de vederile aeriene presărate cu vile, castele, podgorii și livezi de măslini;
  • Încheie-ți experiența cu un pahar de șampanie.

La ce să te aștepți:

Zborul cu balonul cu aer cald începe la aproximativ 15 kilometri distanță de Florența, din satul San Casciano în Val di Pesa, unde te întâlnești cu căpitanul și echipa lui la locul de lansare. După un instructaj de siguranță, te urci în coșul balonului cu aer cald și te ridici deasupra peisajului toscan. Privește peisajul pitoresc dominat de chiparoși, livezi de pomi fructiferi și podgorii.

De la o înălțime de peste 600 de metri, te bucuri de priveliști aeriene unice asupra satelor din apropiere, a castelelor și dealurilor iconice ale Toscanei, care fac din această zonă una dintre cele mai frumoase din lume. După o oră de zbor cu balonul, te întorci la sol și te bucuri împreună cu ceilalți participanți la aventură de un pahar de șampanie.

 

Vezi și alte experiențe din Florența

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.