Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Bucură-te de peisajele Toscanei și de tradiția sa culinară într-o excursie cu un Fiat 500

Bucură-te de peisajele Toscanei și de tradiția sa culinară într-o excursie cu un Fiat 500

183 Reviews

Florența / Italia

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 85

Scurtă descriere:

Vezi Italia de la volanul unui Fiat 500 retro, într-un tur de patru ore prin Toscana. Condu prin regiunea rurală, admirând priveliștile Florenței, și oprește-te la biserica San Miniato al Monte. Ghidul te va conduce către o terasă privată, unde te bucuri de un prânz toscan delicios, înainte de a te întoarce la punctul de pornire din Florența.

Repere:

  • Un tur de patru ore din Florența, într-un Fiat 500 vintage;
  • Urmează-ți ghidul expert și condu pe dealurile Toscanei;
  • Vizitează biserica San Miniato al Monte și bucură-te de priveliștea Florenței;
  • Oprește-te pentru fotografii și pentru a da locul altcuiva la volan, dacă îți dorești;
  • Savurează o masă în Toscana înainte de a te întoarce la Florența;
  • Tur cu grupuri mici, de până la 15 persoane, în șase mașini, astfel încât să aveți parte de atenție personalizată din partea ghidului.

La ce să te aștepți:

Mașinile Fiat 500 au fost introduse în Italia pentru prima oară în anii ’50, iar de atunci au câștigat repede un loc în inimile italienilor, cu aspectul lor stylish și cu prețurile accesibile. Astăzi, modelele vintage sunt mai greu de găsit, dar vei avea șansa să mergi într-un automobil din anii ’60 în acest tur.

Alătură-te ghidului în punctul de întâlnire din centrul Florenței, și mergi către garajul unde te așteaptă mașina ta vintage. Ascultă un instructaj de siguranță și testează schimbătorul manual de viteze al mașinii, pentru a te asigura că ești stăpân pe situație înainte de a porni la drum. Apoi, ești gata să pleci!

Ghidul rămâne permanent în legătură cu tine prin intermediul radioului, pe măsură ce părăsiți străzile orașului și vă îndreptați către dealurile Toscanei. Fă un popas pentru a admira arhitectura bisericii San Miniato al Monte, descrisă de mulți drept cea mai frumoasă din țară, și privește Florența de sus. Întoarce-te la mașină și continuă-ți drumul prin Toscana rurală, oprindu-te pentru fotografii și trecând printre orășelele împrăștiate pe dealuri. Ghidul te conduce către o terasă privată, unde ai parte de o masă tradițională, plină de specialități locale precum crostini și salami, alături de grupul tău. După ce toate gusturile ți-au fost satisfăcute pe deplin, conduci înapoi spre locul de plecare din Florența.

Itinerariu:  

Automobilele Fiat 500 sunt mici prin comparație cu mașinile de astăzi, așa că, pentru cel mai deplin confort, rezervările sunt acceptate pentru maximum trei adulți sau doi adulți și un copil într-un vehicul. Dacă grupul din care faci parte este mai mare, nu te îngrijora – la tur pot participa până la 15 persoane, și fiecare grup va fi despărțit în mașini separate, care călătoresc împreună într-un convoi vesel.

Vezi și alte experiențe din Florența

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.