Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Participați la o degustare de vin Chianti, alături de un grup restrâns, în Toscana rurală

Participați la o degustare de vin Chianti, alături de un grup restrâns, în Toscana rurală

223 Reviews

Florența / Italia

Durată: 4 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 79

Scurtă descriere:

Descoperiți multele delicii ale Toscanei și ale regiunilor ei viticole alături de un grup restrâns, într-un tur de degustare de vin din Florența. Călătoriți de-a lungul drumurilor încadrate de dealuri, livezi de măslini și chiparoși. Vizitați două podgorii de top în celebra regiune Chianti, faceți turul cramelor și învățați cum se produce vinul prin metode tradiționale. Gustați mai multe vinuri, dar și ulei de măsline și specialități toscane precum brânzeturile proaspete și bruschetele. Grupul poate avea maximum 15 participanți, pentru o experință cu adevărat personalizată.

Repere:

  • Un tur de degustare de vinuri de patru ore în Toscana rurală, cu plecare din Florența;
  • Călătoriți printre dealuri în Toscana, trecând de livezi de măslini și podgorii pe drum;
  • Bucurați-vă de atenția personalizată acordată unui grup mic;
  • Vizitați două podgorii diferite în zona Chianti;
  • Degustați mai multe vinuri, uleiuri de măsline și alte specialități toscane, precum brânzeturi, mezeluri și bruschete.

La ce să te aștepți:

Bucurați-vă de o experiență memorabilă în țara vinurilor, Chianti. Plecați de la stația Santa Maria Novella din Florența, și de-a lungul călătoriei de 45 de minute ghidul șofer vă face o introducere pe cinste în cultura vinurilor din zona Toscanei. Părăsiți autostrada pentru a ajunge în peisajul pitoresc al regiunii și pentru a admira cele mai frumoase zone din Chianti.

La primul popas, un expert în vinuri vă întâmpină și experiența începe cu o vizită a fermei, urmată de explicații detaliate despre procesul de producție a vinului. Pe drum, degustați trei soiuri diferite de vin, dar și ulei proaspăt de măsline.

Pentru că fiecare fermă are propriile secrete de producere a vinului, cea de-a doua oprire vă oferă ocazia unei comparații. După o vizită ghidată a vechilor crame, vă continuați experiența cu o degustare de vinuri, ulei de măsline și specialități locale precum brânzeturi, salamuri, mezeluri și bruschete. Turul de încheie la punctul inițial de plecare din Florența.

Vezi și alte experiențe din Florența

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.