Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Fă un drive test cu un automobil Ferrari în Florența și împrejurimile ei fermecătoare

Fă un drive test cu un automobil Ferrari în Florența și împrejurimile ei fermecătoare

70 Reviews

Florența / Italia

Furnizor:

Viator

De la 56

Scurtă descriere:

Treci la volanul unui Ferrari pentru o călătoriei pe dealurile florentine. Acompaniat de un ghid expert, faci un tur prin zona rurală pitorească a Toscanei, în cea mai cochetă mașină italiană. Condu pe o distanță de 4, 18, 22 sau 70 de kilometri, și alege dintr-o mare varietate de opțiuni de upgrade, incluzând și o excursie spre Fiesole cu o pauză pentru un aperitiv, sau o oprire în Chianti, pentru un cappuccino italian veritabil.

Repere:

  • Un drive test din Florența;
  • Străbate dealurile florentine la bordul unui Ferrari de lux;
  • Alege dintre o călătorie de 4, 18, 22 sau 70 de kilometri;
  • Mergi doar împreună cu ghidul tău sau optează pentru a aduce și alți pasageri la bord;
  • Alege un upgrade care presupune o oprire în Fiesole sau Chianti;
  • Retrăiește experiența acasă, prin intermediul materialului video pe care îl poți cumpăra la final.

La ce să te aștepți:

Începe-ți drive testul în Florența, în Piazzale Michelangelo. Întâlnește-ți ghidul și treci la bordul unui Ferrari. Străbate 4, 18, 22 sau 70 de kilometri la volanul mașinii sport de lux, în funcție de preferințele tale. Lasă jos geamurile, așază-te confortabil și călătorește printre dealurile florentine, privind orașul superb.

Bucură-te de o plimbare solo, doar cu ghidul, sau optează pentru o călătorie alături de prieteni. Fă un upgrade, astfel încât să te oprești și în orașul Fiesole, unde bei un aperitiv în timp ce admiri panorama italiană, sau oprește-te în zona Chianti, pentru un cappuccino delicios.

Dacă vrei să păstrezi amintirea acestui tur pentru acasă, poți cumpăra materialul video realizat de-a lungul călătoriei, la întoarcere. Test drive-ul se termină în locul inițial de întâlnire.

Vezi și alte experiențe din Florența

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.