Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Participă la un masterclass de sushi și sake, la renumitul restaurant Buddha-Bar din Londra

Participă la un masterclass de sushi și sake, la renumitul restaurant Buddha-Bar din Londra

5 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 1 ore

Furnizor:

Virgin Experience Days

De la 67

Scurtă descriere:

Învață să faci sushi de calitate, în mod profesionist, în decorul elegant al restaurantului londonez Buddha-Bar, cunoscut pentru delicioasa sa gastronomie panasiatică. Ai ocazia să-ți pui șorțul și să înveți cum se prepară delicioasele nigiri & maki, acompaniate de băuturi sake calde și reci.

Repere:

  • Masterclass de o oră, de preparare a sushi-ului;
  • Masterclass de preparare de sake și degustări;
  • Bucură-te de un pachet cadou, ce include un voucher personalizat și un card de masaj;
  • Taxă de anulare.

 

La ce să te aștepți:

Masterclass-ul de preparare a sushi-ului este susținut de unul dintre chef-ii principali de sushi. El îți transmite pasiunea pentru arta și istoria sushi-ului, ghidându-te în timp ce creezi propriile nigiri și maki.

 

La sosire, îți pui șorțul pentru sesiunea de o oră în care faci sushi, la restaurantul Buddha-Bar. Chef-ii principali îți oferă o lecție practică în care înveți arta de preparare a sushi-ului și afli despre istoria sa. Apoi participi la un masterclass de sake și la o degustare de sake, condusă de somelierul de top al casei. Lasă-te pe mâinile celor mai buni!

Vezi și alte experiențe din Londra

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.