Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Participă la singurul workshop din Europa în care vezi cum artizanii transformă manual aurul solid în foițe de aur

Participă la singurul workshop din Europa în care vezi cum artizanii transformă manual aurul solid în foițe de aur

Veneția / Italia / Europa

Durată: 1 ore

Furnizor:

Viator

De la 19

Scurtă descriere:

Învață arta tradițională a transformării aurului în foițe, la un atelier tradițional. Descoperă toate secretele din spatele acestei arte străvechi.

Repere:

  • Descoperă un atelier artizanal unde se prelucrează aurul;
  • Învață tehnicile străvechi ale meșterilor;
  • Află de ce produsele artizanale fac parte din moștenirea Veneției.

La ce să te aștepți:

Explorează un laborator artizanal istoric unde aurul, argintul și alte metale prețioase sunt transformate în foițe extrem de subțiri, astfel încât să poată fi folosite în artă, gastronomie, cosmetică și finisaje.

Veneția are de multă vreme reputația unui loc unde produsele artizanale și tehnicile prin care sunt realizate acestea sunt la loc de cinste, produsele sunt de calitate superioară și se exportă de aici, în toată lumea, pentru cei privilegiați.

Turul începe cu o introducere istorică în arta aurăriei. Apoi, descoperi întregul proces de producție, cu tehnicile sale, de la faza de fuziune la cea de tăiere și împachetare, când meșteșugul ia cu adevărat formă. La finalul turului poți vizita și magazinul laboratorului, ca să cumperi un mic suvenir pe care să îl duci acasă ca o amintire a acestei experiențe uimitoare.

Vezi și alte experiențe din Veneția

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.