Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Mergi într-un tur și descoperă locurile din Londra îndrăgite de personaje de film și de londonezi celebri

Mergi într-un tur și descoperă locurile din Londra îndrăgite de personaje de film și de londonezi celebri

65 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

With Locals

De la 38

Scurtă descriere:

Aceasta este ocazia ta pentru a merge pe urmele unor faimoși londonezi și ale unor personaje de film. Vizitează locațiile în care londonezi ca Bridget Jones, Harry Potter și chiar regina au povestea lor. Patru degustări de mâncare delicioasă locală sunt incluse în acest tur privat!

Repere:

  • Povești despre personaje de film faimoase;
  • Vezi Londra prin ochii unui localnic;
  • Informații unice, de la ghidul tău;
  • Bucură-te de patru degustări britanice;
  • Descoperă hobby-ul favorit din Marea Britanie;
  • Tur privat, condus de un localnic.

La ce să te aștepți:

Creează-ți amintiri fabuloase plimbându-te în locurile în care londonezii faimoși hoinăreau cândva, iubeau să mănânce și să bea. Descoperă toate atracțiile incredibile și sunetele pe care Londra le are de oferit. Experiența ta este adusă la viață de personaje ca Sherlock Holmes, Shakespeare și James Bond. Înțelegi, de asemenea, de ce producătorii de film din întreaga lume au folosit acest oraș ca decor pentru blockbuster-ele lor.

În acest tur la pas de două ore și jumătate, afli cum se bucurau londonezii faimoși de orașul lor. Experimentează agitația orașului în timp ce ghidul tău privat te duce în inima dinamică a scenei culturale londoneze. Admiră priveliștea uimitoare a orașului de pe London Bridge, treci peste Tamisa și descoperă una dintre cele mai vechi și mai mari piețe de alimente din Londra.

Încununează-ți călătoria cu patru degustări surpriză. Ai parte de un ospăț, așa că acum nu ți se divulgă totul. A cărui mâncare preferată o vei gusta? A lui Bridget Jones sau a lui James Bond? De asemenea, vizitezi un pub tradițional englezesc, unde berea și cidrul se beau din vremea lui Shakespeare. Ghidul tău îți povestește despre băutura preferată a fiecărui englez, inclusiv a membrilor familiei regale. 

Ghidul local care conduce acest tur este un mare fan de filme și îți poate spune tot ce vrei să știi despre personajele de film britanice preferate. Ceea ce e și mai bine, îți poate personaliza traseul și degustările în procent de 100%, pentru a se potrivi preferințelor tale și a restricțiilor de dietă!

Vezi și alte experiențe din Londra

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.