Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Mergi într-un tur culinar în East End din Londra și descoperă scena culinară cosmopolită a zonei

Mergi într-un tur culinar în East End din Londra și descoperă scena culinară cosmopolită a zonei

184 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 79

Scurtă descriere:

Delectează-ți simțurile în scena culinară cosmopolită din East London în timpul acestui tur la pas de trei ore și jumătate în vibrantul district londonez. Alături de un ghid expert culinar, explorează eclecticele cartiere Spitalfields și Shoreditch, pentru a descoperi locurile preferate de iubitorii de mâncare locali. Satisfă-ți apetitul cu clasicul sandviș englezesc cu bacon la restaurantul St John Bread and Wine; bucură-te de aromele complexe ale unui bagel de vită făcut la Beigel Bake; și savurează brânza artizanală cremoasă, în timpul unei sesiuni de degustări. Plimbă-te pe renumita Brick Lane pentru a degusta curry și încearcă tradiționalul fel britanic, fish and chips, la restaurantul Poppies.

Repere:

  • Tur culinar de trei ore și jumătate în zona East End din Londra;
  • Explorează Spitalfields cu un ghid prietenos și descoperă unde mănâncă localnicii;
  • Intră în cafenele excentrice și localuri de top, recomandate de Time Out London;
  • Vizitează St John Bread and Wine, pentru un sandviș cu bacon. și Beigel Bake, pentru un bagel cu vită sărată;
  • Bucură-te de fish and chips la Poppies, servit în mod tradițional, de pe ziar, și degustă curry pe Brick Lane;
  • Afllă despre gastronomia multiculturală din East End și despre istoria sa.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul lângă Spitalfields și începe-ți explorarea epicuriană din East London. Bucură-te de o introducere interesantă în scena culinară diversă cultural a zonei și pregătește-te să deguști 10 specialități locale, în timpul plimbării.

 

Începe cu un sandviș cu bacon la premiatul restaurant St John Bread and Wine și savurează contrastul dintre pâinea moale și baconul crocant, în timp ce te bucuri de un mic dejun englezesc de bază. Apoi, călătorește înapoi în timp pe măsură ce vizitezi localul English Restaurant, pentru a degusta faimoasa sa budincă.

 

Continuă spre Androuet, un producător de brânză faimos pentru varietatea de brânzeturi artizanale, pentru o sesiune de degustare, și apoi spre Poppies, un local autentic în care se servește fish and chips, venerat pentru modul tradițional în care reproduce un preparat culinar clasic englezesc.

 

Apoi îndreaptă-te spre Brick Lane, pentru a te bucura de atmosfera unui hub culinar înfloritor. Obișnuiește-ți ochii cu lumina firmelor de neon de deasupra nenumăratelor restaurante și ia un loc la una dintre mesele localului Aladin, pentru a încerca diferite tipuri de curry incredibile.

 

Mai departe, pregătește-te pentru un somptuos bagel cu vită sărată, de la una dintre cele mai populare covrigării, Beigel Bake. Încheie-ți turul cu un desert, la un restaurant istoric englezesc; savurează gustul desăvârșit al unei tarte cu caramel sărat și apoi ia-ți rămas bun de la ghidul tău, în inima vibrantului Shoreditch.

 

Vezi și alte experiențe din Londra

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.