Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Ia o cină autentică thailandeză în casa unor localnici

Ia o cină autentică thailandeză în casa unor localnici

99 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 2 ore

Furnizor:

With Locals

De la 21

Scurtă descriere:

Ești binevenit în casa unor localnici, unde iei cina și te bucuri de companie pentru o experiență locală autentică. Până la urmă, mâncarea este o modalitate excelentă de a aduna oameni împreună – așa că profită de prezența lor pentru a afla o mulțime de povești interesante. Această cină îți dă ocazia să deguști 7 preparate delicioase și diferite și să afli totul despre tradițiile culinare thailandeze.

Repere:

  • Iei cina în casa unor localnici;
  • Te bucuri de preparate asiatice autentice;
  • Ai parte de un banchet cu 7 feluri de mâncare.

La ce să te aștepți:

Ești întâmpinat de o familie în casa lor din Bangkok. Gătitul este pasiunea gazdei tale, care a învățat această artă de la părinții săi, încă din copilărie. Acum, de-abia așteaptă să le arate oaspeților ce secrete gastronomice deține. Ai parte de o experiență de dining privată.

Mai mult, te simți ca acasă în timp ce te delectezi cu savuroasele feluri thailandeze. Selecția de 7 preparate o să te satisfacă pe deplin, și include atât aperitive, cât și desertul.

Toate preparatele sunt servite cu orez la aburi.

În cazul în care nu poți să tolerezi mâncarea prea picantă anunță gazdele, care sunt gata să îți pregătească masa conform preferințelor tale. Iar dacă preferi condimentele usturătoare, și asta se poate aranja. Contactează-ți gazdele pentru orice întrebări sau dacă îți dorești un meniu personalizat.

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.