Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Fă un tur de trei ore printre atracțiile din Veneția care au servit drept cadre pentru filme celebre

Fă un tur de trei ore printre atracțiile din Veneția care au servit drept cadre pentru filme celebre

1 Reviews

Veneția / Italia / Europa

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 335

Scurtă descriere:

Fă o plimbare cinematografică printr-unul dintre cele mai fotogenice orașe într-un tur privat de trei ore al celor mai celebre locații de film ale Veneției. Vezi palatele, piețele și străzile imortalizate în filme precum ‘Indiana Jones and the Last Crusade,’ ‘Everyone Says I Love You,’  ‘The Merchant of Venice,’ ‘Casanova’ și ‘The Tourist.’  Vezi orașul prin ochii unui regizor, mergând pe urmele starurilor de film și auzind anecdote interesante de pe set.

Repere:

  • Tur privat de trei ore al celor mai faimoase locații de film din Veneția;
  • Obține perspectiva unui regizor asupra acestui oraș atât de fotogenic;
  • Mergi pe urmele unor actori celebri precum Harrison Ford, Jeremy Irons și Johnny Depp;
  • Ascultă anecdote amuzante despre producția filmelor;
  • Vezi atracțiile care au apărut în filme precum ‘Everyone Says I Love You,’ ‘Casanova’ și ‘The Tourist’;
  • Ai parte de un ghid privat, pentru o experiență mai personalizată.

La ce să te aștepți:

Mergi pe urmele lui Johnny Depp, ale Angelinei Jolie sau Woody Allen în acest tur cinematografic de trei ore al Veneției. Unul dintre cele mai filmate și fotogenice orașe ale lumii, Veneția a fost cadrul pentru sute de filme de-a lungul istoriei cinematografiei. Fiecare iubitor de film își amintește scene din ‘Indiana Jones and the Last Crusade’, filmat în străzile înguste ale Veneției și în clădirile ei, sau de Palatul Ducal, care a apărut în ‘Othello’ de Orson Wells. Alăturându-te acestui tur vei putea să vizitezi locațiile în care au fost filmate aceste scene și vei afla anecdote, legende și povești despre producție, filmare și protagoniști.

Dacă îți plac filmele romantice, te poți concentra pe cele văzute în filme ca ‘Anonimo Veneziano’, ‘Senso’ de Luchino Visconti sau ‘Summertime’ de David Lean. Pe de altă parte, dacă ești un fan al filmelor de la Hollywood, vei merge pe străzile pe care au mers Harrison Ford și Sean Connery în ‘Indiana Jones and the Last Crusade’, regizat de Steven Spielberg, sau să vizitezi locațiile unde a fost filmat ‘The Tourist’, în 2010, cu Johnny Depp și Angelina Jolie. Datorită istoriei bogate a Veneției, dramele costumate sunt printre cele mai populare filme pe care le descoperi în turul tău – producții mari precum ‘The Merchant of Venice’, cu Gerard Depardieu, și ‘Casanova’, portretizat de Heath Ledger, au fost filmate exclusiv în Veneția. Știind aceste lucruri, nu ar trebui să te mire că cel mai vechi festival de film din lume, fondat în 1932, este găzduit de Veneția. Descoperă scene de viață reală imortalizate de filme precum ‘Mambo’, cu Vittorio Gassman, comedia italiană ‘Honeymoon’, și minunatul musical al lui Woody Allen, ‘Everyone Says I Love You’.

Vezi și alte experiențe din Veneția

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.