Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Fă un tur de degustare al locurilor cu mâncare stradală și descoperă o piață venețiană

Fă un tur de degustare al locurilor cu mâncare stradală și descoperă o piață venețiană

40 Reviews

Veneția / Italia / Europa

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 39

Scurtă descriere:

Gustă de-a lungul drumului felurite preparate în acest tur de 2,5 ore al Veneției. Mergi prin piețe superbe, vezi biserici impresionante și vizitează aglomerata piață Rialto. Vezi Campo Santa Margherita, Grand Canal, Basilica dei Frari, San Pollo și multe altele. Savurează specialități venețiene precum cicchetti, buranelli, tramezzini și tiramisu.

Repere:

  • Tur culinar de 2 ore și jumătate al Veneției;
  • Plimbă-te prin centrul istoric și degustă mâncăruri tradiționale;
  • Vizitează colorata piață Rialto;
  • Degustă cicchetti, buranelli, brânzeturi locale și multe altele.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul în Veneția centrală, lângă podul Rialto, pentru a începe acest tur amuzant și delicios. Explorează aglomerata piață Rialto ca să vezi standurile colorate cu fructe de mare, legume și fructe. De-a lungul turului, vezi unele dintre cele mai interesante atracții ale orașului, ce includ Campo San Bartolomeo, Campo San Polo, Basilica dei Frari și multe altele.

Gustă câteva dintre specialitățile locale, precum cicchetti, servite la baruri din tot orașul. Aceste gustări asemănătoare cu tapas sunt populare printre venețienii care își întâlnesc prietenii după muncă pentru câteva băuturi, înainte de cină. Degustă brânzeturi din regiune, prăjituri tradiționale și biscuiți buranelli.

Toate preparatele sunt incluse în tur (băuturile le servești pe cont propriu). Fă acest tur devreme în vacanța la Veneția, ca să folosești mai târziu cunoștințele acumulate despre locurile în care poți să mănânci în orașul canalelor.

Vezi și alte experiențe din Veneția

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.