Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Bucură-te de Londra ca un localnic și admiră atracțiile importante și comorile ascunse ale orașului

Bucură-te de Londra ca un localnic și admiră atracțiile importante și comorile ascunse ale orașului

38 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 31

Scurtă descriere:

Abia aștepți să vezi atracțiile faimoase ale Londrei, cum ar fi Big Ben și St. Paul's Cathedral? Și ce zici de comorile ascunse ale acestui oraș uimitor? În acest tur privat descoperi tot ce e mai bun din ambele – puncte de reper faimoase și locuri prețioase ascunse, toate împreună cu ghidul tău local.

Repere:

  • Descoperă comorile ascunse pe care doar localnicii le știu;
  • Lasă-te uimit de arhitectura spectaculoasă;
  • Experimentează agitația dintr-o piață aglomerată;
  • Bucură-te de inima Londrei ca un localnic;
  • Descoperă o oază de verdeață în centrul cartierului Soho;
  • Tur ghidat, condus de un localnic.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de Londra ca un adevărat londonez, asta pentru că acest tur privat combină unele dintre cele mai importante zone și atracții, obligatoriu de văzut, cu câteva mici comori surprinzătoare. Locuri prețioase pe care doar localnicii le știu, cum ar „Clink Street“ și cimitirul victorian „Ladies of the Night“.

Începe-ți turul admirând una dintre cele mai frumoase catedrale construite vreodată, St Paul's. Prima dintre multele capodopere arhitecturale impresionante pe care ajungi să le vezi de-a lungul excursiei tale. Continuă peste ultramodernul pod Millenium, peste râul Tamisa.

Pregătește-te pentru o tratație clasică britanică, la un magazin de ceaiuri de specialitate, unde te poți bucura de o excelentă ceașcă de ceai. Gustând diferite sortimente, descoperi pe care îl preferi și poate cumperi și pentru acasă.

Mergând mai departe, de la Tate Modern, zărești unicul Shakespeare Globe Theatre. Admiră arhitectura sa frumoasă și vezi ce se joacă în acea săptămână. Apoi, treci de o închisoare veche de o mie de ani, acum un muzeu plin de instrumente șocante de tortură din trecutul Londrei.

Cu cât ai mers până acum, probabil că ești pregătit pentru un mic loc liniștit, așa că acordă-ți ceva timp pentru a te relaxa. Ghidul tău îți dezvăluie o oază verde, cu iarbă, copaci și flori, chiar în centrul uneia dintre cele mai aglomerate orașe din lume.

 

Vezi și alte experiențe din Londra

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.