Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Arena O2, Londra - Trăiește senzații tari într-o cățărare îndrăzneață și bucură-te de priveliști

Arena O2, Londra - Trăiește senzații tari într-o cățărare îndrăzneață și bucură-te de priveliști

11 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 34

Scurtă descriere:

Escaladează arena O2 și bucură-te de vederile panoramice fără obstacole peste Londra. Alpiniștii îndrăzneți sunt răsplătiți cu imagini superbe în timpul acestei aventuri de o oră și jumătate, deasupra faimoasei săli de spectacole. Echipat cu un costum de cățărare, ghete, ham și dispozitiv de siguranță, urmează-ți ghidul de aventură spre vârful clădirii, pentru a privi în jos spre Canary Wharf, parcul olimpic și istoricul Greenwich. Nu este necesară nici o experiență de alpinism.

Repere:

  • Aventură de cățărare de o oră și jumătate, în vârful arenei O2 din Londra;
  • Cațără-te în siguranță pe structura de 52 de metri înălțime, sub supravegherea unui ghid experimentat;
  • Costumul de alpinism, hamul, ghetele și dispozitivul de siguranță sunt puse la dispoziție;
  • Vederi panoramice neobstrucționate, peste Londra.

La ce să te aștepți:

Mergi la arena O2, aflată lângă stația de metrou North Greenwich, și îndreaptă-te spre tabăra de bază.

Întâlnește-ți ghidul de cățărări experimentat și grupul celor în căutare de senzații tari. Ascultă instructajul de siguranță și orientare pe structura înaltă de 52 de metri, care găzduiește o varietate de restaurante și opțiuni de divertisment, și care este cea mai aglomerată arenă de concerte din lume. Pune-ți costumul de alpinism, ghetele, hamul și dispozitivul de siguranță.

După instructaj, blochează sistemul de siguranță și începe ascensiunea abruptă, care ajunge la o înclinație de 30 de grade. Urcă până în vârful cupolei, pentru priveliști de 360 de grade deasupra Londrei, ce includ atât nordul, cât și sudul râului Tamisa. Vezi obiectivele istorice Greenwich, Queen Elizabeth Olympic Park și zgârie-norii din Canary Wharf. Încă nu ai terminat; coborârea este și ea senzațională.

Experiența ta se încheie în siguranță la tabăra de bază, după o oră și jumătate.

Vezi și alte experiențe din Londra

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.