Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează muzeul Albertina & admiră una dintre cele mai importante colecții de artă ale lumii

Vizitează muzeul Albertina & admiră una dintre cele mai importante colecții de artă ale lumii

2 Reviews

Viena / Austria

Durată: 24 ore

Furnizor:

Viator

De la 16

Scurtă descriere:

Experimentează splendoarea muzeului Albertina din Viena și vizitează una dintre cele mai importante colecții de artă ale lumii. Vezi expozițiile speciale și lasă-te transportat în timp spre trecutul glorios al Vienei.

Repere:

  • Admiră încăperile oficiale ale Habsburgilor din Muzeul Albertina, Viena;
  • Vezi locuri faimoase, precum Apartamentul Spaniol, curtea Hartmann, scările Sphinx, Musensaal, cabinetul privat și dormitorul;
  • Descoperă camera Rococo, camera de scris și camera de biliard;
  • Descoperă colecția permanentă, cu printuri și desene, colecții de fotografii și de arhitectură;
  • Ai acces la expozițiile temporare, cu teme care se schimbă de la un sezon la altul.

La ce să te aștepți:

Descoperă Muzeul Albertina din Viena, inclusiv o expoziție specială, la un preț imbatabil. Explorează apartamentele oficiale ale Habsburgilor și colecția Albertina.

Vezi Apartamentul Spaniol, acolo unde a locuit familia regală a Spaniei de-a lungul secolelor XIX și XX. Camera Rococo este singura încăpere oficială decorată în stilul Rococo al secolului al XIX-lea și este fosta încăpere de lucru a Prințesei Henriette de Nassau-Weilburg, în care era amenajată o sală de clasă pentru copiii ei.

Musensaal, spațiul ceremonial pentru rezidenții încăperilor oficiale, a servit drept sufragerie și spațiu pentru soiree-uri glamour și pentru baluri fastuoase. Cinci candelabre superbe de cristal luminau încăperea, care strălucea și datorită celor peste 250 de lumânări, într-o mare de lumini.

Admiră piese de mobilier de la Manufactura de porțelan Joseph Danhauser, una dintre primele companii vieneze de design interior. Vezi colecțiile pe teme variate, precum colecția permanentă, cea de printuri și desene, colecția dedicată arhitecturii, colecțiile de fotografii și variatele expoziții temporare.

Vezi și alte experiențe din Viena

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.