Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează cele mai interesante obiective turistice din Viena într-un tur de două ore

Vizitează cele mai interesante obiective turistice din Viena într-un tur de două ore

79 Reviews

Viena / Austria

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 31

Scurtă descriere:

Află mai multe despre istoria Vienei în acest tur în plimbare de două ore, în care ai ocazia să vezi principalele obiective turistice din Viena. Ascultă povești amuzante, fictive și adevărate, despre oraș, în timp ce îi parcurgi străzile. Experimentează chiar tu motivele pentru care Viena este cunoscută drept unul dintre cele mai frumoase orașe din lume.

Repere:

  • Află totul despre principalele obiective turistice din Viena, unul dintre cele mai frumoase orașe ale lumii;
  • Descoperă istorii interesante de la ghidul tău cunoscător;
  • Vezi Biblioteca Națională a Austriei, cu încăperea sa oficială;
  • Admiră biserica în care s-au căsătorit mulți membri ai dinastiei Habsburgilor;
  • Vezi Albertina, gazda celei mai mari colecții de grafică din lume;
  • Oprește-te la Monumentul împotriva războiului și fascismului;
  • Află despre cripta imperială, locul de odihnă al Habsburgilor de la 1619 încoace;
  • Minunează-te în fața fântânii Providentia;
  • Vezi Catedrala Sfântului Ștefan.

La ce să te aștepți:

Află totul despre unul dintre cele mai frumoase orașe din lume în acest tur în plimbare prin Viena. Turul începe cu Viena romană (aici a fost, în antichitate, locul unei tabere romane) și cu întrebarea: de ce a fost construit un castel aici? Vizitează biserica Sfântului Mihail, cea de-a treia cea mai veche biserică din Viena, care combină trei stiluri arhitecturale diferite.

Descoperă Palatul Hofburg, unul dintre cele mai importante obiective turistice din Viena și află semnificația întinsului domeniu care acoperă 555 de mii de metri pătrați. Vei afla totodată detalii despre cei mai importanți conducători ai orașului. Lasă-te impresionat de dimensiunile Pieței Eroilor și de ceea ce se află după fațade.

Ghidul îți dezvăluie și motivele pentru care orice excursie în Viena ar trebui să includă o vizită la Trezoreria Imperială, ce e cu adevărat de văzut în oraș, și multe alte detalii pe care nu le-ai fi aflat altfel.

Trecând pe lângă Biblioteca Națională, afli ce semnifică simbolul de pe acoperiș și de ce piața poartă numele Împăratului Iosef al II-lea. Vizitezi și biserica în care au avut loc multe dintre nunțile Habsburgilor (închisă duminica și de sărbătorile legale) și descoperi de ce, la unele dintre ele, mirele nici măcar nu a fost prezent.

Oricum, istoria orașului are și părți întunecate. Trecând pe la Albertina și la Monumentul împotriva războiului și fascismului, vei afla despre ororile celui de-Al Doilea Război Mondial. Te oprești și la operă și afli de ce Hotel Sacher stă azi în locul Teatrului Carinthian.

Ești surprins de anecdotele locale despre fântâna Providentia, la Neuer Markt, și despre ritualul de înmormântare al Habsburgilor în Cripta imperială. Turul se încheie la Catedrala Sfântului Ștefan, obiectivul central al Vienei. Află despre distrugerea sa parțială în război și cum nu tot ceea ce ai învățat la școală este și corect.

 

Vezi și alte experiențe din Viena

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.