Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează Palatul Belvedere din Viena și descoperă frumusețea barocă a unui sit UNESCO

Vizitează Palatul Belvedere din Viena și descoperă frumusețea barocă a unui sit UNESCO

44 Reviews

Viena / Austria

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 16

Scurtă descriere:

Vizitează Palatul Belvedere din Viena și admiră cele mai importante colecții de artă austriacă, din Evul Mediu până în ziua de azi. Explorează una dintre cele mai frumoase clădiri baroce din Europa și totodată un sit UNESCO.

Repere:

  • Vizitează Palatul Belvedere din Viena, sit aflat în patrimoniul UNESCO;
  • Descoperă cea mai mare colecție Klimt a lumii;
  • Admiră lucrări felurite, ce includ pictură, sculptură și altare gotice;
  • Explorează una dintre cele mai frumoase clădiri baroce din Europa;
  • Vezi istorica Sală de marmură și capela palatului.

La ce să te aștepți:

Explorează Palatul Belvedere din Viena, una dintre cele mai frumoase clădiri baroce din Europa. Admiră numeroasele lucrări de artă, realizate de feluriți artiști de-a lungul diferitelor epoci.

Uriașa colecție ce se află la Belvedere include mii de obiecte de artă, o selecție fiind expusă în expoziția permanentă. În această galerie de artă poți cunoaște în detaliu istoria artei austriece și contextul internațional în care a fost creată, din Evul Mediu până la jumătatea secolului XX.

Pe lângă faptul că vizitezi istorica Sală de marmură, poți vizita Capela palatului și magnifica Sala terrena (de la parter) și să admiri un număr de lucrări impresionante realizate de-a lungul a cinci sute de ani de istorie a artei. Pe lângă cea mai extinsă colecție Klimt, care include lucrări importante din perioada Art Nouveau, precum Sărutul și Judith, Belvedere găzduiește și capodopere de Schiele, Kokoschka, Waldmuller, Renoir, Monet și Van Gogh, precum și colecții importante din secolele XIX și XX, din perioada barocă și din Evul Mediu.

La parterul Palatului Belvedere vezi lucrări de artă ale modernismului clasic și din perioada dintre războaie, dar și colecția barocă. Un design special al încăperilor a fost gândit pentru capodoperele lui Gustav Klimt, astfel încât Sărutul este prezentat acum într-o lumină nouă.

Descoperă Palatul de Iarnă, noul loc pentru expoziții la Belvedere, în centrul Vienei. Odată cu deschiderea unei noi expoziții, un nou și important centru de artă a apărut în centrul orașului, ca o colaborare între cele două palate, cel de iarnă și Belvedere.

De la deschiderea 21er Haus în noiembrie 2011, Palatul Belvedere din Viena poate acum să expună permanent lucrări din colecțiile dedicate perioadei de după război. Parte a colecțiilor a fost deja prezentată la primul etaj al 21er Haus, atenția fiind concentrată pe arta contemporană din Austria și pe contextualizarea ei internațională, astfel reprezentând orientarea programatică a 21er Haus.

Vezi și alte experiențe din Viena

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.