Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează Bangkok-ul noaptea într-un mod original – cu Tuk – Tuk-ul

Vizitează Bangkok-ul noaptea într-un mod original – cu Tuk – Tuk-ul

279 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 53

Scurtă descriere:

Acest tur cultural de seară, de patru ore, cu tuk-tuk-ul, oferă vizitatorilor care se află pentru prima dată în oraș o introducere extraordinară în Bangkok, dar, în același timp, arată și o fațetă a capitalei pe care mulți dintre turiștii care vin aici nu o văd. Traversezi zonele cu trafic foarte aglomerat și te îndrepți, pe trasee mai puțin știute, spre temple iluminate, ca Wat Pho, dar și spre o piață de flori aglomerată, deschisă 24 de ore pe zi. Bucură-te de cină și de un desert într-un loc secret, misterios. Acest tur în grup mic este limitat la 12 persoane.

Repere:

  • Tur de patru ore cu tuk-tuk-ul în Bangkok, noaptea;
  • Admiră templele și monumentele iluminate ale Bangkok-ului, cum ar fi Wat Pho;
  • Vizitează o piață de flori deschisă 24 de ore pe zi, pentru a arunca o privire asupra florilor colorate;
  • Bucură-te de legendara mâncare din Bangkok la o cină excelentă, ce include și desert;
  • Experimentează senzația de a călători cu un tuk-tuk, împreună cu un ghid profesionist și prietenos;
  • Grup mic, limitat la maximum 12 persoane, ce asigură o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul la stația de tren Krung Thonburi, în centrul Bangkok-ului, și urcă în tuk-tuk-ul care te așteaptă, un vehicul descoperit de două sau trei persoane, folosit pentru a merge pe străzile orașului. Oprește-te la templul Wat Pho, pentru a admira pagodele de aur, și vizitează apoi o piață de flori populară, deschisă 24 de ore pe zi, plină de culori.

La căderea nopții, ghidul te conduce pentru a degusta delicioasele preparate thailandeze și turul se încheie în notele dulci ale unui desert, într-un loc misterios, așa că pregătește-te să fii surprins! Apoi ești lăsat lângă piața de flori sau îți poate fi aranjat transportul înapoi la hotel. Sau descoperă, în continuare, viața de noapte a Bangkok-ului, pe cont propriu.

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.